Nyt nasahti! Parin euron Pitkäveto toi lahtelaismiehelle 40 400 euron megapotin – katso voittokuponki

37-vuotias lahtelaismies päätti lyödä perjantaina jääkiekon SM-liigan avauskierroksen kunniaksi vetoa. Yli 40 000 euroa rikkaampana hän voi jälkeenpäin todeta, että kannatti.

Mies valikoi lapulleen kahdeksan kohdetta: neljä SM-liigasta ja neljä myös KHL:stä.

Lahtelaisen lapulla oli mukana euron veto, jossa kaikkien kohteiden piti mennä oikein. Lisäksi toisena pelitapana oli niin kutsuttu seiskat, jossa seitsemän kohteista pitää osua oikein. Koska kaikki kahdeksan kohdetta osuivat, voitto moninkertaistui.

Mies pelasi kohteita 2,60 eurolla, ja voitti pelipanos huomioon ottaen lopulta huimat 40 461,40 euroa.

– Pelaan välillä pienillä panoksilla, ja nyt kävi säkä, kertoo vetoa lyönyt lahtelaismies, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

Voiton resepti

Lahtelaismies oli seurannut perjantaina Pelicansin häviämää ottelua Sportia vastaan, mutta se peli ei päätynyt hänen voittolapulleen. Vedot osuivat ensin oikein otteluista Jukurit–KalPa, HPK–Kärpät, Ilves–Tappara, JYP–HIFK, Avtomobilist–Amur, Jugra–Ak Bars Kazan ja Severstal–SKA Pietari, kunnes jäljellä oli enää Vitjazin ja Salavatin KHL-koitos. 

– Sitä tuli netistä vahdattua.

Jos viimeinen kohde ei olisi osunut, lahtelaismies olisi seiskat-pelitavan myötä voittanut laskelmiensa mukaan noin 300 euroa. Tarjolla oli kuitenkin huomattavasti suurempi megapotti.

Lapulla oli tasan kahden maalin voitto Salavatille. Vitjaz oli tasoittanut pelin kolmannen erän alussa 2–2:een, mutta odotukset jättivoitosta nousivat, kun Salavat siirtyi Teemu Hartikaisen maalilla 3–2-vierasjohtoon ajassa 47.48. 

Vitjaz pelasi kolmannen erän loppuhetkillä maalin takaa-ajoasemassa ilman maalivahtia, mutta alkoi silti näyttää siltä, että hirmuvoitto jää saamatta. Vaan mitä vielä: sekunti ennen ottelun loppua, ajassa 59.59, Vjatšeslav Soloduhin sinetöi 4–2-osuman tyhjään häkkiin. Mukana oli jälleen suomalaispanosta, kun Joonas Kemppainen tarjoili Soloduhinille syötön.

– Välillä oltiin tasoissa ja välillä maalin päässä voitosta. Maali tuli kuitenkin viimeisellä sekunnilla, ja pähkinöissäänhän siinä tuli oltua. Tänään aion juhlia: ruokaa, juomaa, lätkää ja Suomen korismatsia, lahtelaismies kertoo.

Lahtelainen kuvaa vedonlyöntiään harrastukseksi. Aiemmin hän oli suurimmillaan voittanut muistelujensa mukaan noin 200 euroa, mutta nyt nasahti kerralla hurja potti.

– En ole mikään ammattivedonlyöjä, mutta saan betseillä jännitystä peleihin.

Otteluiden tulokset ja lahtelaismiehen voittolappu:

Jukurit–KalPa 0–3: KalPa voittaa

HPK–Kärpät 1–2: Kärpät voittaa tasan yhdellä maalilla

Ilves–Tappara 0–3: Tappara voittaa yli yhdellä maalilla

JYP–HIFK 4–2: JYP voittaa tasan kahdella maalilla

Avtomobilist–Amur 8–1: Avtomobilist voittaa yli yhdellä maalilla

Jugra–Ak Bars Kazan 2–4: Ak Bars Kazan voittaa yli yhdellä maalilla

Sevestal–SKA Pietari 2–7: Yli 5,5 maalia

Vitjaz–Salavat 2–4: Salavat voittaa tasan kahdella maalilla

Vetolappu pitkäveto

Lue myös:

    Uusimmat