Nyt myös Ray J kommentoi Kanye Westin seksinauhaväitteitä: "Tämän täytyy loppua"

8:14
Mikä ajoi Kanye Westin ja Kim Kardashianin erilleen?

Ray J:n ja Kim Kardashianin kuuluisa seksivideo vuosi nettiin vuonna 2007. Kanye Westin mukaan nauhoja olisi myös toinen.

Räppäri Kanye "Ye" West  avasi tuoreessa haastattelussa sanaista arkkuaan liittyen hänen ja tulevan ex-vaimonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin välillä vellovaan julkiseen draamaan.

Samalla hän tuli mainitseneeksi, että Kardashianin ja tämän silloisen miesystävän, räppäri Ray J:n vuonna 2007 nettiin vuotanut seksivideo ei olisi ainoa laatuaan.

Kardashianin edustajat kiirehtivät lyttäämään väitteet saman tien, mutta nyt kohuun on ottanut kantaa myös Ray J.

"Minullakin on lapsia"

Westin mukaan hän olisi noutanut Ray J:ltä läppärin, jolta toinen väitetty seksivideo löytyisi. Kardashianin edustajien mukaan läppärillä ei kuitenkaan ollut mitään sen kaltaista materiaalia, vaan lähinnä videota ja kuvia ex-pariskunnan yhteiseltä Meksikon matkalta.

Edustajan mukaan Kardashian on varma siitä, ettei "toista seksivideota" ole olemassa.

– 20 vuoden jälkeen hän haluaisi todella jatkaa eteenpäin tästä jaksosta elämässään, keskittyen enemmän positiivisiin asioihin äitinä, yrittäjänä sekä oikeuslaitoksen uudistuksen puolestapuhujana, edustaja kommentoi.

Ray J:n tuore viesti Twitterissä vaikuttaisi ottavan myös kantaa Westin väitteisiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämän täytyy loppua. Minullakin on lapsia, Ray J kirjoitti Twitterissä.

Myös Ray J:n manageri David Weintraub julkaisi aiheesta tiedotteen, jonka mukaan mies keskittyy tällä hetkellä lapsiinsa, yritykseensä ja uraansa ja toivottaa Kardashianille ja Westille kaikkea hyvää, mutta ei aio keskustella tai kommentoida menneisyyttä.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja