Kanye West antoi kohuhaastattelun: Paljasti uskomattomat väitteet ex-vaimostaan – näin Kim Kardashian vastaa

8:14
Mikä ajoi Kanye Westin ja Kim Kardashianin erilleen?

Kanye West päätti puhua suunsa puhtaaksi ja möläytteli samalla "paljastuksia" tulevasta ex-vaimostaan.

Räppäri Kanye "Ye" West  antoi hiljattain hyvin antoisan haastattelun Hollywood Unlocked -julkaisulle, jossa kommentoi muun muassa hänen ja tulevan ex-vaimonsa, tosi-tv-julkkis Kim Kardashianin ympärillä vellovaa draamaa.

Westillä ja Kardashianilla on kolme yhteistä lasta: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 ja Psalm, 2. Kardashian haki avioeroa Westistä vuoden 2021 alussa.

– Tämä on yksi niistä syistä, minkä takia halusin istua kanssasi alas ja puhua suoraan sinulle ja maailmalle siitä, mitä todella tapahtui, West toteaa haastattelija Jason Leelle.

Kardashianin edustajat ovat kuitenkin kiirehtineet torppaamaan useita Westin väitteitä siitä, "mitä oikeasti tapahtui". 

West väittää Pete Davidsonin tavanneen ex-pariskunnan lapset

West kertoo haastattelussa hakeneensa lapsiaan hiljattain kouluun Kardashianin talolta, jossa koko perhe asui ennen avioeroprosessin aloittamista yhdessä. West väittää, että hänet kuitenkin pysäytettiin portilla Kardashianin turvallisuustiimin toimesta.

Kun hän samana päivänä ajoi lapset takaisin Kardashianin luo, North olisi halunnut näyttää isälleen jotain talon sisällä, mutta hänelle oltiin sanottu, "ettei isi voi tulla sisälle". Westin mukaan mitään tuollaisia rajoja ei oltu määritelty hänen kanssaan.

– Kuulin, että uusi poikaystävä on itse asiassa talossa, johon minä en voi edes mennä, West kertoo.

E! Newsin haastatteleman sisäpiiriläisen mukaan Kimin huhuttu poikaystävä, koomikko ja näyttelijä Pete Davidson ei ole kuitenkaan ikinä vieraillut Kardashianin perheen talossa tai edes tavannut vielä tämän lapsia.

– Kim on asettanut rajoja. Se on hänen talonsa. Kanye ei voi vain tulla paikalle ilmoittamatta ja niin siinä kävi, sisäpiiriläinen kommentoi.

West paljastaa, miksi osti talon ex-vaimonsa naapurista

Kanye West osti loppuvuodesta talon aivan Kim Kardashianin naapurista. Tuoreessa haastattelussa West kommentoi syyn olleen puhtaasti siinä, että hän näkisi enemmän lapsiaan.

– Mikään urallani, tämän rapin kanssa, tämän median kanssa, mikään niistä ei tule pitämään minua poissa lasteni luota. Ja sen takia haluan kaikkien tietävän: Älä leiki kanssani, älä leiki lasteni kanssa, mikään vartiointi ei tule minun ja lasteni väliin, West kommentoi.

Westin mukaan lapset tulevat olemaan aina hänen prioriteettinsa ja hän tulee pysyttelemään niin lähellä, että lapset ovat kirjaimellisesti vain kävelytäisyyden päässä.

Westin mukaan Kardashian olisi kuvannut toisenkin seksivideon

Kim Kardashian kuvasi tunnetusti silloisen poikaystävänsä Ray J:n kanssa seksivideon, jonka mies vuosi nettiin vuonna 2007 ilman Kardashianin suostumusta. 

West vaikutti väittävän tuoreessa haastattelussa, että seksivideoita oltaisiin kuvattu myös toinen. Räppäri kertoo lentäneensä hakemaan Ray J:ltä läppärin, jossa kyseinen materiaali olisi ollut. Westin mukaan Kardashian olisi itkenyt saadessaan läppärin haltuunsa. 

Kardashianin edustajien mukaan Westin mainitsemaa toista seksivideota ei ole kuitenkaan olemassa. 

– Arvioinnin jälkeen, siellä ei ollut mitään ennen näkemätöntä seksuaalista sisältöä, vain kuvamateriaalia lentokoneesta matkalla Meksikoon sekä kuvamateriaalia klubilta ja ravintolasta samalta matkalta, edustaja kommentoi.

Edustajan mukaan Kardashian on varma siitä, ettei "toista seksivideota" ole olemassa.

– 20 vuoden jälkeen hän haluaisi todella jatkaa eteenpäin tästä jaksosta elämässään, keskittyen enemmän positiivisiin asioihin äitinä, yrittäjänä sekä oikeuslaitoksen uudistuksen puolestapuhujana, edustaja kommentoi.

Lähteet: E! News, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja