Nyt meni pata jumiin – jalkapallolegenda hyökkäsi moottorisaha kädessä naapuriin

Saksan legendaarinen maalivahti Jens Lehmann on noussut kansainvälisiin otsikoihin varsin kyseenalaisesta syystä. 52-vuotiaan välit hänen naapuriinsa tulehtuivat hiljattain niin pahasti, että hän päätti hyökätä tämän autotallin kimppuun moottorisahan kanssa.

Lehmann osti vuonna 2007 arvokkaan kiinteistön Baijerista noin 4,5 miljoonalla eurolla. Talosta avautuu upeat maisemat Etelä-Baijerin kuuluisalle Starnberginjärvelle.

Lumipeitteiset Alpit takaavat uskomattoman taustamaiseman, joista Lehmann on kuitenkin pystynyt vain unelmoimaan hänen naapurinsa pystytettyä tielle uuden autotallin.

Saksalaislehti Bild väittää, että Lehmann meni näköesteestä raivostuneena katkaisemaan ja repimään naapurinsa autotallin kattopalkit moottorisahan kanssa alas.

Lehmann uskoo, että autotalli oli rakennettu hänen tontilleen. Entinen Arsenal-tähti oli yrittänyt sammuttaa naapurinsa valvontakameran jotta häntä ei nähtäisi, mutta epäonnistui ja jäi poliisille kiinni.

Lehmannin kerrotaan olleen katkerassa riidassa naapureidensa kanssa jo jonkin aikaa. Bildin mukaan hän on aiemmin tehnyt heistä rikosilmoituksen "omaisuuden vahingoittamisesta ja pakottamisesta".

Lehmann oli kuitenkin tällä kertaa se, joka aiheutti vahingon. Häntä tutkitaan nyt myös kolmesta muusta ilkivallanteosta, joiden arvo on yhteensä yli 10 000 euroa.

Lehmann, joka kuului Arsenalin kauden 2003-04 voittamattomaan mestarijoukkueeseen, on toiminut aktiiviuransa päättymisen jälkeen englantilaisseuran maalivahtivalmentajana sekä Augsburgin apuvalmentajana.

Hän toimi viimeksi Hertha Berlinin hallituksessa, mutta sai häpeällisesti potkut rasistisen tekstiviestin johdosta. Viestin vastaanottanut saksalaispelaaja Dennis Aogo jakoi kuvakaappauksen tästä Instagramiin, eikä Lehmann säilynyt virassaan anteeksipyynnöstä huolimatta.

Lue myös:

    Uusimmat