Tappelu puhkesi jalkapallo-ottelussa – pelaaja menehtyi kaksi viikkoa myöhemmin vammoihinsa

29-vuotias jalkapalloilija Misael Sanchez on kuollut. Sanchez oli mukana Yhdysvalloissa pelatussa ottelussa, jossa syntyi tappelu ja hän sai vakavia vammoja, joista ei selviytynyt.

Tapahtunut sattui Kalifornian Oxnardissa. Tappelu puhkesi, kun joukkueilla oli erimielisyyttä tuomarin antamasta rangaistuspotkusta. Yhteenotossa oli poliisin mukaan pelaajien lisäksi mukana yleisön jäseniä. Sanchezin joutui useamman henkilön pahoinpitelemäksi.

Marcan mukaan Sanchez ei hengittänyt, kun ambulanssi saapui paikalle. Vakavista vammoista kärsinyt Sanchez vietiin tämän jälkeen Ventura Countyn sairaalaan. Heinäkuun kymmenentenä päivänä Sanchez menehtyi, kaksi viikkoa tapahtuneen jälkeen.

Se ei ole vielä selvää, mitkä vammat johtivat kuolemaan. Yksi epäilty pidätettiin ja häntä syytetään pahoinpitelystä. Poliisin mukaan useiden henkilöiden uskotaan olleen osallisina. Tutkijat jatkavat tapauksen selvittämistä ja ovat pyytäneet todistajilta videomateriaalia.

Sanchezin äiti kirjoitti tunteikkaan viestin poikansa poismenosta.

– Raskain mielin kerron rakkaan poikamme, Misael Sanchezin kuolemasta. Perheeni on järkyttynyt ja yhä epäuskoinen, sillä odotimme hänelle valoisaa tulevaisuutta. Emme olleet valmiita tällaisiin jäähyväisiin, äiti kirjoitti Sanchezin GoFundMe -sivulla.

Lue myös:

    Uusimmat