Nyt jyrähti Daimler: puheet Mercedeksen F1-tallin ja Toto Wolfin tulevaisuudesta täyttä puppua

F1-piireissä on kohistu brittilehti Daily Mailin taannoin julkaisemasta uutisesta, jonka mukaan kemikaaliyhtiö Ineos olisi ostamassa Mercedeksen F1-tallin osake-enemmistöä. Lehden toisena lähteenä toiminut Eddie Jordan vahvisti vielä myöhemmin olevansa täysin varma tiedoistaan. Myös Toto Wolffin jatko tallissa on kyseenalaistettu.

Wolff itse ehti jo aiemmin tyrmätä huhut hölynpölynä, ja nyt saman tekee emoyhtiö Daimlerin edustaja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Aiomme jatkaa, ja talli on vastedeskin Mercedeksen, Daimlerin edustaja sanoi saksalaiselle uutistoimistolle Speedweek-sivuston mukaan.

Daimlerin kerrotaan haluavan luottaa pysyvyyteen. Valtteri Bottaksen kanssa tehtiin jo jatkosopimus, joka takaa suomalaiselle viidennen kauden F1-sarjan parhaassa tallissa. Lewis Hamiltonilla ja Wolffilla ei ole vielä ensi vuotta kattavaa sopimusta, mutta niiden varmistumisen kerrotaan olevan vain ajan kysymys.

– Jatkamme samojen ihmisten kanssa. Lewis, Valtteri ja Toto. Meillä ei ole suunnitelmia toisen tallipäällikön hankkimiseksi, Daimlerilta sanotaan.

Wolff on johtanut Mercedeksen F1-projektia kauden 2013 alusta lähtien toimittuaan ennen sitä johtotehtävissä ja osakkaana Williamsilla. Hän omistaa Mercedeksen F1-tallin osakekannasta 30 prosenttia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja