Nyrkkeilyn supertähden Tyson Furyn serkku tapettiin brutaalisti viikonloppuna – "Tämän täytyy loppua välittömästi"

WBC-liiton raskaan sarjan mestarin Tyson Furyn serkun kerrotaan joutuneen puukotuksen kuolinuhriksi Manchesterissa varhain sunnuntaiaamuna.

Reutersin mukaan Furyn 31-vuotiaan serkku sekä 17-vuotias poika saivat Manchesterissa tapahtuneessa hyökkäyksessä veitseniskuja, ja jälkimmäinen on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Fury kertoi tapahtuneesta sunnuntaina Instagram-tilillään.

– Serkkuni murhattiin viime yönä, häntä puukotettiin kaulaan. Tämä on muuttumassa naurettavaksi, idiootit kantavat veitsiä, Fury kirjoitti päivityksessään.

Britti-iskijä ilmaisee huolensa Britanniassa yhä yleistyvästä väkivallan muodosta.

– Tämän täytyy loppua välittömästi. Britannian hallituksen täytyy nostaa rangaistuksia puukotusrikoksista, ne leviävät kuin kulkutauti, eikä sitä ymmärrä, miten paha tilanne on ennen kuin se osuu omalle kohdalle, Fury jyrähtää.

– Elämä on kallisarvoista ja se voidaan pois erittäin nopeasti, nauti joka hetkestä.

Furyn julkaisussa oli mukana kuva, jossa vedottiin puukotusrikosten lopettamiseksi.

Reutersin mukaan poliisi on käynnistänyt murhatutkinnan Manchesterin surmasta. "Spontaanista ja suunnittelemattomasta" teosta epäillään poliisin pidättämiä 20- ja 21-vuotiaita miehiä.

Britannian hallituksen julkaiseman raportin mukaan puukotusrikosten määrä Englannissa ja Walesissa kasvoi alkuvuodesta kymmenen prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Vuoden alusta maaliskuuhun tapauksia tilastoitiin yhteensä yli 49 000.

Lue myös:

    Uusimmat