Nuorille Leijonille povattiin jo merkittävää takaiskua MM-välierään – joukkueen sisältä helpottava tieto tähtipelaajasta

Nuorten Leijonien puolivälieräsankari Kristian Tanus syyllistyi MM-puolivälierässä Yhdysvaltoja vastaan rumaan taklaukseen Yhdysvaltain Jack Drurya kohtaan. Maajoukkueen GM Kimmo Oikarinen kertoo nyt MTV Urheilulle, ettei pelikieltoa ole luvassa.

Suomalaismediat, myös MTV Urheilu, uutisoivat perjantaiaamuna, että Tanusta saattaa uhata pelikielto kyynärpäätaklauksesta. Asia lähti liikkeelle TSN:n jääkiekkotoimittaja Bob McKenzien twiiteistä

– Ei ole mitään (pelikieltoa) tulossa. Ainakaan minulle ei ole kukaan ilmoitellut mitään, Oikarinen kertoo puhelimitse MTV Urheilulle.

Oikarisen mukaan mahdollisen pelikiellon prosessi nuorten MM-kisoissa etenee siten, että ottelun erotuomaristo ja tuomarivalvoja voivat ottaa kyseenalaisen tilanteen käsittelyyn.

– Siitä olisi varmaan pitänyt kuitenkin tulla minulle jo tieto, eikä sellaista ole kuulunut, että olisivat ottaneet asiaa edes käsittelyyn.

Suomi kohtaa MM-välierässä lauantaina Kanadan kello 20.00.

Jutun otsikkoa muokattu klo 11.13. 



Lue myös:

    Uusimmat