Nuori supertähti solmi yli 200 miljoonan ennätyssopimuksen – pelannut urallaan vain 49 ammattilaisottelua

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura Los Angeles Chargers on tehnyt yli 200 miljoonan euron arvoisen viisivuotisen jatkosopimuksen pelinrakentajalupaus Justin Herbertin kanssa.

25-vuotias Herbert on ehtinyt pelata urallaan vain 49 ammattilaisottelua, mutta on niissä toimittanut perille jo 1 316 syöttöä, jotka ovat johtaneet 94 touchdowniin.

Herbert saa useiden medialähteiden mukaan viiden vuoden ajalta 262,5 miljoonaa dollaria eli noin 237 miljoonaa euroa. Se on kautta kohti 52,5 miljoonaa dollaria ja ylittää Lamar Jacksonin Baltimore Ravensin kanssa tänä kesänä tekemän 52 miljoonan dollarin ennätyslukeman.

NFL:ssä odotetaan vielä pelinrakentaja Joe Burrow’n jatkosopimusta Cincinnati Bengalsin kanssa. Sen on uumoiltu nousevan jopa Herbertin uutta sopimusta arvokkaammaksi.

Chargers varasi Herbertin vasta kuudentena vuoden 2020 NFL Draftissa. Sen jälkeisellä kaudella hänet valittiin vuoden tulokkaaksi hyökkäyspelaajien kategoriassa rikottuaan lähes kaikki tulospelinrakentajien aiemmat ennätykset. Viime kaudella hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat