Norjalainen huippu-DJ Alan Walker viihtyy Suomessa – kertoo MTV:lle Suomi-suhteestaan ja yhteistyöstään Käärijän kanssa

Norjalainen huippu-DJ Alan Walker viihtyy Suomessa – kertoo MTV:lle Suomi-suhteestaan ja yhteistyöstään Käärijän kanssa 5:28
Katso video: Huippu-DJ Alan Walker kertoo MTV Viihteen haastattelussa muun muassa yhteistyöstään Käärijän kanssa.

Alan Walker esiintyi perjantaina Weekend Festivaleilla. Artisti kertoi MTV Uutisille muun muassa yhteistyöstä Käärijän kanssa.

Norjalainen jättisuosiota niittävä DJ Alan Walker, 25, nousi perjantaina Weekend Festivalin lavalle ja paketoi tänä viikonloppuna Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävän festivaalin ensimmäisen päivän.

Useita kertoja Weekend Festivaleilla esiintyneellä Walkerilla on vahva side Suomeen. Hän on seurustellut jo vuosien ajan suomalaisen Viivi Niemen kanssa, ja kertoikin MTV Uutisille viihtyvänsä täällä paljon.

– Pidän todella paljon Suomesta. Minä periaatteessa asun täällä, noin 50-50 Suomen ja Norjan välillä, käyn täällä usein. Pidän Suomen kulttuurista ja suomalaisista, ne ovat hyvin samanlaisia kuin Norjassa. Ihmiset antavat sinulle tilaa ja kunnioittavat yksityisyyttäsi, hän sanoi.

Walker julkaisi kesäkuun alussa oman versionsa Käärijän euroviisukappale Cha Cha Chasta. Hän ja Käärijä järjestivät samoihin aikoihin näyttävän tempauksen ja vetivät yllätyskeikan raitiovaunussa Helsingissä.

Miten kaksikon yhteistyö sai alkunsa? Entä tuleeko Walker tekemään tulevaisuudessa yhteistyötä suomalaisten artistien kanssa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat