Nooralotta Nezirillä tunteet pinnassa – pidätteli kyyneleitä haastattelussa

Nooralotta Neziri pidätteli kyyneleitä juoksun jälkeen: "Nyt pystyy taas kisaamaan" 1:40
Nooralotta Neziri pidätteli kyyneleitä Jyväskylän-juoksun jälkeen: "Nyt pystyy taas kisaamaan"

Pika-aituri Nooralotta Neziri herkistyi keskiviikkona kyyneliin Jyväskylän GP-kisan jälkeen.

Neziri oli illan finaalissa neljäs ajalla 13,01. Myötätuulta oli 1,3 metriä sekunnissa. Haastattelupisteellä Neziri pidätteli kyyneleitä.

Oli kiva tunne taas kävellä yleisön edestä niin, että oli onnistunut suoritus. Tuossa oli vielä paljon parannettavaa, mutta on sellainen olo, että nyt pystyy taas kisaamaan ihan hyvin.

Nezirin viime vuodet ovat olleet erilaisten loukkaantumisten vuoksi rikkonaisia ja vaikeita. Nyt takana on pääosin onnistunut talvikausi, ja se luo myös uskoa tulevaan.

Uskon, että edelleen pystyn juoksemaan vielä ennätykseen.

Nezirin, 31, ennätys 12,81 täyttää kesäkuun lopussa jo kahdeksan vuotta. 12,90:n alle hän on juossut viimeksi 2020, mutta nyt se siintää taas silmissä.

– Kyllä se on ollut koko ajan tavoite. Kun uraa jatkan, niin ennätystä tavoittelen. Juoksussa on vielä niin paljon huojumista ja epävarmuutta.

Tällä hetkellä näyttää myös vahvasti siltä, että Neziri on matkalla kesäkuun alun EM-kisoihin Roomaan.

Pitää vielä kisata Pärnun kisat. Ranking-systeemi ei ole vielä ohi, mutta kyllä se nyt taas paremmalta näyttää, kun on parempi tulos.

– En osaa sanoa Roomasta vielä mitään. Se tulee niin nopeasti. Tämä oli hyvä askel kohti sitä. Pärnussa mennään toivottavasti alle 13:n, ja Roomassa ei aseteta mitään rajoja. Siellä lähdetään nauttimaan, ja toivottavasti se olisi se ennätyspäivä.

Lue myös:

    Uusimmat