Nooralotta Neziri tarjosi Viljamille, 8, ikimuistoisen kokemuksen kesken harjoitusten: "Me mennäänkin kaksi kierrosta"

Nooralotta Neziri otti 8-vuotiaan VIljamin upeasti mukaan harjoituksiin 0:46
Nooralotta Neziri huomioi upeasti 8-vuotiaan urheilijanalun Porin stadionilla.

Aitajuoksija Nooralotta Nezirillä on aikaa harjoitusten lomassa pienille faneille.

Tällä kaudella vahvan paluun kilparadoille tehnyt aitajuoksija Nooralotta Neziri on jo tässä vaiheessa melko tyytyväinen kauteensa. 

Neziri on hätyytellyt 100 metrin aidoissa 13 sekunnin rajaa kahteen kertaan, kun hänen kauden parhaansa ovat tuottaneet tulokset 13,04 ja 13,05.

– Tammikuussa pääsin vasta juoksemaan vähän kovempaa ja maaliskuusta vasta aitoja. On ollut aika lyhyt valmistautuminen tähän kesään, joten tässä vaiheessa olen itselleni armollinen. Haluan kuitenkin vielä alittaa tällä kaudella 13 sekuntia, Neziri avaa tavoitteitaan.

Nezirin ennätys 12,81 on jo seitsemän vuoden takaa. Viimeiset kaksi kesää ovat menneet mönkään loukkaantumisten takia. Nyt ura on taas oikeilla raiteilla ja Neziri tavoittelee paluuta omille ennätysluvuilleen.

– Tässä vaiheessa, kun on palaamassa loukkantumisista takaisin, on turha lähteä uhoamaan liikoja. Mutta haluan palata uudelle tasolle. En muuten täältä yrittäisi kammeta itseäni takaisin, Neziri kertoo.

Neziri antoi haastattelun Porin stadionilla, jossa hän harjoittelee kesällä. Haastattelun jälkeen olivat vuorossa harjoitukset. 

Alkuverryttelyyn Neziri otti upeasti mukaan 8-vuotiaan Viljamin. Nuori urheilijanalku innostui hölkkäämään kenttää ympäri pika-aituritähden kanssa.

– Juostiin kaksi kierrosta kentän ympäri. Se oli kivaa, Viljami kertoi verryttelyn jälkeen.

Katso videolta Nooralotta Nezirin ja 8-vuotiaan Viljamin yhteinen harjoitushetki.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat