Mainos

Nokia esitteli uusia Asha-puhelimia

Teknologiayhtiö Nokia on julkistanut uusia edullisempaan hintaluokkaan sijoittuvia Asha-puhelinmalleja.

Yhtiön väistyvä toimitusjohtaja Stephen Elop esitteli Abu Dhabissa pidetyssä tilaisuudessa Asha 500-, 502- ja 503-mallit.

Elop kehui erityisesti uusien Asha-mallien kameraominaisuuksia.

Ashan uuden käyttöliittymän kerrotaan mahdollistavan nopeamman ja helpomman tavan jakaa kuvia sosiaalisiin verkostoihin. Fastlane-ominaisuuden kautta käyttäjät pääsevät nopeasti usein käyttämiinsä sovelluksiin. Ominaisuuden kerrotaan nivoutuvan myös syvemmin käyttäjän sosiaalisiin verkostoihin.

Asha 500 -mallissa on 2,8-tuumainen näyttö ja kahden megapikselin kamera. Asha 502 -mallissa on kolmen tuuman näyttö ja viiden megapikselin kamera LED-salamalla. Asha 503 -mallissa on kolmen tuuman näyttö, viiden megapikselin kamera LED-salamalla ja 3G-yhteydet.

Laitteissa toimii myös suosittu WhatsApp-viestintäsovellus. WhatsAppin edustajan mukaan sovellusta pyritään toimittamaan kehittyville markkinoille Asha-mallien mukana.

Nokia Asha 500-, 502- ja 503-malleista tulee markkinoille useita värivaihtoehtoja: punainen, vihreä, syaani, valkoinen ja musta. Toimitukset alkavat vuoden loppupuolella.

Asha 500:n arvioitu hinta ennen veroja on Yhdysvalloissa noin 69 dollaria (50 euroa). Asha 502:n hinta ennen veroja on noin 89 dollaria (65 euroa). Asha 503:n arvioitu hinta ennen veroja on 99 dollaria (72 euroa).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.