Niina ja Lore Backman antautuvat naurettaviksi – tätä kaikkea Huomenta Suomen viikonlopuissa on luvassa

Huomenta Suomen parhaita paloja viikonlopuilta 2023 8:43
"Erikoisjoukot" pistivät Backmanin pariskunnan maihin, hämmästyttäviä taikatemppuja – katso Huomenta Suomen parhaita paloja viikonlopuilta 2023!

Viikonloppuaamuihin on jälleen luvassa hyvää fiilistä ja rentoa tunnelmaa, kun Huomenta Suomen viikonloppujen uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Parkkeeraa siis television ääreen lauantai- ja sunnuntaiaamuisin kello 8.55–12.00.

Huomenta Suomi teki paluun arkiaamuihin maanantaina, mikä tarkoittaa sitä, että myös Huomenta Suomen viikonloput palaavat televisioruutuihin joulutauon jälkeen.

Vuoden ensimmäisen viikonloppulähetyksen juontaa ihastuttava pariskunta: Niina ja Lore Backman

Heidän lisäkseen juontajina nähdään viime vuodelta tutut Antero Mertaranta, Joanna Kuvaja, Aki Linnanahde – sekä uusina vakiokasvoina Toni Immonen ja Teresa Meriläinen-Aho

– Aiomme haastaa Niinan kanssa itseämme ja toisiamme tulevan kauden aikana. Pistämme itseämme tiukkoihin tilanteisiin, ja katsotaan, miten selvitään niistä.  

– Se ehkä antaa katsojille hauskaa samaistumispintaa ja komediallisen ulottuvuuden: voi nauraa toisen kustannuksella ja kanssa, Lore lupaa pariskunnan puolesta.

– Voi siis nauraa meille, Niina naurahtaa. 

Huomenta Suomi MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa arkisin kello 6.25–10.00 sekä viikonloppuisin kello 8.55–12.00. Kaikki jaksot ja haastattelut ovat katsottavissa myös jälkikäteen MTV Katsomossa. 

Backmanien heittäytymiskyky oli jo viime vuonna omaa luokkaansa. Esimerkiksi syyskauden päätösviikonloppuna Niina ja Lore pukeutuivat jätesäkkeihin suojatakseen itseään mahdolliselta "räjähdykseltä". 

He nimittäin avasivat suorassa lähetyksessä purkillisen ruotsalaista herkkua, hapansilakkaa. Kala tunnetaan kammottavasta hajustaan, ja myös sen takia purkki kannattaa avata muualla kuin sisätiloissa. Lisäksi hapansilakkapurkissa oleva paine on kova, että se saattaa aiheuttaa nesteen voimakkaan suihkuamisen purkin avaamisen yhteydessä.

Katso alla olevalta videolta, miltä Loren ja Niinan hapansilakkaherkuttelu näytti. 

Juttu jatkuu videon jälkeen. 

Kuinka ruotsalainen juhlaherkku hapansilakka maistui Huomenta Suomen juontajille? 6:05
Kenties parasta TV-viihdettä: Näin ruotsalainen juhlaherkku hapansilakka maistui Niina ja "Lore" Backmanille.

"Brunssihenkistä hyvää fiilistä ja tunnelmaa"

Huomenta Suomen viikonloppulähetykset starttasivat noin vuosi sitten. Debyyttivuosi oli menestys, mistä kertovat katsojilta saatu palaute sekä katsojaluvut, jotka olivat koko vuoden ajan nousujohteiset.

Kuten viime vuonna, myös tulevana viikonloppuna starttaavalla kaudella tullaan käsittelemään mielenkiintoisia aiheita sekä jututetaan kiinnostavia ja erilaisia ihmisiä. 

– Luvassa on loistavia vieraita, tekemistä, toimintaa ja puuhastelua – ihan kaikkea. 

– Tarjoilemme viikonloppuun brunssihenkistä hyvää fiilistä ja tunnelmaa, jota varmasti jokainen katsoja kaipaa viikonloppuun, Niina lupaa koko Huomenta Suomi -tiimin puolesta.

Niina kertoo, että on odottanut malttamattomana ja innoissaan TV-lähetysten uutta starttia kuukauden tauon jälkeen. 

– Pelkkä ajatus siitä, että mennään kohti kevättä tuo niin paljon hyvää fiilistä, joka tulee varmasti näkymään myös Huomenta Suomen viikonlopuissa, Niina iloitsee.

Myös katsojat voivat osallistua lähetyksen tekemiseen

Tulevan viikonlopun vieraskattaus tulee kattamaan eri alojen ihmisiä. Studiossa nähdään niin musiikki-, urheilu- kuin elokuva-alankin tähtiä sekä tutustutaan muun muassa terveysaiheisiin ja ravintolatrendeihin. 

– Meillä on taas niin loistava viikonloppu edessä. Mielenkiintoisia keskusteluja ja tekemistä, johon myös katsoja voi osallistua.

Katsojat saavat toden totta osallistua lähetyksien tekemiseen heittäytymällä kotonaan Huomenta Suomen sisältöjen vietäväksi – oli se sitten jumpaten tai kokaten juontajien ja vieraiden näyttämän esimerkin mukaan.  

Lisäksi Huomenta Suomi toivoo tänä vuonna MTV:n katsojilta ja lukijoita tervehdyksiä, joita näytetään myös suorissa TV-lähetyksissä. 

– Tämä on hauska ja yhdistävä lisä. Katsojat voivat lähettää WhatsAppin kautta aamutervehdyksiä ja kertoa omasta aamustaan ja siitä, mistä hyvä aamu koostuu, Niina kertaa. 

Katso alla olevalta videolta ohjeet siihen, miten saat aamuterveisesi perille. 

Suomalaisten aamuhetkiä kerätään televisioon 6:13
Huomenta Suomi kaipaa katsojiltaan aamutervehdyksiä. Katso videolta, miten saat videosi meille perille!

Lue myös:

    Uusimmat