Nightwish vahvisti: Laulusolisti valittu

Nightwish-bändi tiedotti odotettua aikaisemmin bändin laulusolistin valinnasta.

Nightwish-bändi tiedottaa keskiviikkona nettisivuillaanFloor Jansenin olevan Nightwishin uusi laulusolisti. Jansen on esiintynyt jo aiemminkin bändin kanssa, mutta nyt hänen jatkamisensa bändin riveissä on varmaa.

– Tämän lisäksi, bändi tulee jatkossa olemaan kuusijäseninen Troy Donockleyn (uilleann pipes, low whistles, laulu) liityttyä täyspäiväisesti kokoonpanoon.

– Alunperin halusimme odottaa tämän vuoden loppuun asti ennen lopullisten päätösten tekoa, mutta viimeinen vuosi on selvästi osoittanut Floorin ja Troyn kuuluvan joukkoomme. Olemme valtavan kiitollisia yhteishengestä mikä välillemme on kehittynyt. Tästä on kutkuttavan hienoa jatkaa yhdessä kohti seuraavaa levyä ja uusia mahdollisuuksia, bändi tiedottaa.

Nightwishin aikaisempi solisti Anette Olzon jätti kaikkien yllätykseksi bändin viime syksynä. Tuolloin yhden päivän varoitusajalla tuuraajaksi palkattiin hollantilaislaulaja Floor Jansen, joka on soittanut Nightwishissa siitä lähtien. Kesällä Nightwishin nokkamies Tuomas Holopainen sanoi STT:n haastattelussa, että yhtyeen seuraavasta, vakituisesta laulajasta tiedotettaisiin vasta vuonna 2014. Nyt Jansen on kuitenkin lunastanut paikkansa suositun bändin riveissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat