NHL-supertähti Nikita Kutsherov vihjailee: Columbuksen pelaajat yrittivät halpamaista tekoa?

Nikita Kutsherov vihjaili Columbus Blue Jacketsin pelaajien yrittäneen porautua Tampa Bay Lightningin pelureiden ihon alle viimevuotisilla tapahtumilla, kun joukkueet kohtasivat pitkästä aikaa jääkiekon NHL:ssä.

Columbus ja Tampa Bay iskivät yhteen ensimmäistä kertaa sitten viime kevään pudotuspelien. Tuolloin Tampa Bay lähti ensimmäisen kierroksen ottelupariin suurena ennakkosuosikkina dominoituaan runkosarjaa, mutta Columbus kampesikin jatkoon suorana otteluvoitoin 4–0.

Nyt kun joukkueet kohtasivat pitkästä aikaa, oli Tampan vuoro juhlia. Joukkue otti vieraissa 2–1-jatkoaikavoiton, ja Kutsherov iski Lightningin molemmat maalit.

– Me saimme kaksi pistettä ja olemme iloisia niistä. Se, mitä tapahtui menneisyydessä, pysyy siellä ja yritämme olla ajattelematta sitä. Luulen, että nuo jätkät yrittivät sanoa jotain viime vuodesta jäällä, mutta kuka välittää? Kutsherov kommentoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Venäläinen supertähti lihotti kauden pistepottiaan 69 tehomerkintään, jotka Kutsherov on tehnyt 55 pelissä.

Tampa Bay jatkaa samalla vahvassa vedossa. Se on itäisen konferenssin ja koko NHL:n kakkossijalla Boston Bruinsin jälkeen. Columbus majailee konferenssissa kuudentena.

Lue myös:

    Uusimmat