Mies teeskenteli joutuneensa kidnapatuksi, jotta pääsi juhlimaan kavereidensa kanssa – naisystävä antoi anteeksi: "Tämä oli yksittäistapaus"

Kaikki krapulasta 7:49

Leigh Ford, 45, teeskenteli oman kidnappauksensa vain 90 euron tähden.

Tutkija kertoo videolla, miksi krapulat pahenevat vanhetessa!

Leigh Ford, 45, teeskenteli tulleensa kidnapatuksi, jotta pääsi ystäviensä kanssa oluelle, kertoo The Sun. Kidnappaussaaga alkoi, kun Ford soitti useita kertoja raskaana olevalle naisystävälleen Zoe Doylelle.

Mies totesi joutuneensa kidnapatuksi; hän kertoi, että häntä kidutettaisiin, jos Doyle ei siirtäisi kidnappaajille rahaa.

Uhkasivat silpoa miehen, jos rahoja ei siirretä

Doylen mukaan mies kuulosti pelokkaalta ja taustalta kuului muiden miesten huutoa; Doyle kuuli esimerkiksi, miten Fordin jalat uhattiin katkaista.

– He uhkasivat silpoa hänet, leikata irti hänen genitaalinsa, ja menin paniikkiin, Doyle kuvailee.

Tilillä ei ollut kuin 80 puntaa, noin 90 euroa, mutta Doyle päätti siirtää rahat. Hän kuitenkin soitti myös poliisille.

Muun muassa panttivankineuvottelija oli tapauksen kimpussa koko yön.

Ford joutui pidätetyksi palatessaan kotiin

Aamulla Ford itse saapui kotiin. Poliisit odottivat miestä kotiovella. Kävi ilmi, että hän oli ollut vain viettämässä iltaa.

Ford pidätettiin, koska poliisien aikaa oli valunut hukkaan perättömän hätätilanteen vuoksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ford yritti vielä väittää tarinaansa todeksi, mutta poliisi oli saanut haltuunsa turvakameran kuvaaman videon, jossa hän poistuu ystävineen kaupasta alkoholijuomia kantaen. Ford joutui vastaamaan teostaan oikeuden eteen.

– Olin äimistynyt kuullessani totuuden. En voinut uskoa, että Leigh tekisi noin. Hän oli tuhlannut poliisien resursseja. Hänen takiaan koin helvetin. Hupsuinta oli, että se (80 puntaa) oli hänen omaa rahaansa. Hän olisi voinut käyttää sen aivan miten lystäsi. Siinä ei ollut järkeä, naisystävä Doyle sanoo.

Ford väitti ystäviensä yllyttäneen hänet pilaan humalassa.

Doyle antoi anteeksi

Doyle antoi miehelleen lopulta anteeksi.

– Hän oli totaalinen idiootti. Olen tehnyt sen selväksi. Mutta tämä oli yksittäistapaus ja suhteemme on muuten hyvin vahva. Tiedän, että Leigh rakastaa minua, ja hän on tehnyt parhaansa hyvittääkseen asian minulle. Hän ansaitsee toisen mahdollisuuden.

Tuomari ei ollut yhtä hellämielinen, ja Ford joutui vankilaan 16 viikoksi. Hän ei päässyt paikalle lapsensa syntymään.

Lue myös:

    Uusimmat