Nettikauppa eBayn sähköposteihin ilmaantui nainen yläosattomissa – yhtiö tutkii syytä topless-kuvan taustalla

Nettihuutokauppa eBay tutkii, miten puolialaston nainen päätyi sen sähköposteihin.

Nettihuutokauppa eBay tutkii, miten yläosattomissa poseeraava nainen pääsi livahtamaan sen sähköpostiviesteihin. Huutokaupoistaan tunnettu eBay joutui yllättävän ongelman eteen, kun sen kuvake muuttui sähköpostiviesteissä puolialastomaksi naiseksi. Ongelma näyttäytyi sivuston brittikäyttäjille, kertoo BBC.

Käyttäjille puolialastoman naisen kuvalla varustettua sähköpostia

Puolialastoman naisen pääsi näkemään, kun tarkasteli eBayn viestejä Microsoft Outlook -sähköpostissa. Kuva peilin edessä keikistelevästä naisesta oli mukana esimerkiksi kuiteissa ja ostetun lähetyksen tilasta kertovissa viesteissä.

Sovelluksen päivittäminen palautti eBayn normaalin logon, joka sisältää kirjaimia. Otos yläosattomasta naisesta sähköpostin kuvakkeena kuitenkin levisi vauhdilla Twitterissä ja Redditissä.

– Jollakulla eBayssa on mahtava maku, ja hän saa pian potkut, Redditissä vitsaillaan.

Yasmin epäili, että eBayn sähköposti on hakkeroitu. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuka oli kuvassa?

Sähköpostiin ilmaantuneen naisen henkilöllisyys ei ole selvinnyt, vaikka Redditissä epäilläänkin, että otos esittää glamourmalli ja aikuisviihdetähti Ewa Sonnetia.

Käyttäjät spekuloivat, että kuva oli valittu yrityksen kuvaksi vahingossa jonkun työntekijän koneelta.

"Osta kaksi, maksa yksi... Oikea rinta saapuu myöhemmin. Lol, tämä on huvittavaa". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tapausta tutkitaan

Ongelman yllättämä eBay tutkii tapausta ja on ollut yhteydessä Microsoftiin. Käyttäjiään eBay rauhoittaa todeten, ettei ole syytä olettaa, että esimerkiksi käyttäjien tietoja olisi vaarantunut tapauksen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat