Uskaltaisitko kokeilla? Töitä hakenut teini sai kieltävän vastauksen, mutta rohkea veto poiki tulosta: "En voi uskoa, että tämä toimi"

Etkö uskalla avata suutasi töissä? Katso tämä 0:53
Etkö uskalla avata suutasi töissä? Nappaa vinkit videolta.

Australialaisnuoren rohkea veto poiki tulosta. 

Jokainen kymmeniä tai jopa satoja työhakemuksia lähettänyt tietää, kuinka ikävältä tuntuu saada hylkäysviesti kerta toisensa perään. 

Australian Sydneyssä asuva Jessica Irving, 18, päätti kuitenkin olla ottamatta kieltävää vastausta vastaan, kertoo The Sun.

Paikallisen supermarket-ketju Aldin työntekijäksi havitellut Jessica ei päässyt hakuprosessin ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Teini vastaanotti automaattisen sähköpostiviestin, jossa hienoin sanankääntein kerrottiin, että Jessican tiedot pidetään tallessa mahdollisia tulevaisuuden työpaikkoja ajatellen.

Pettynyt Jessica halusi kuitenkin korostaa vielä, kuinka hyvin hän olisi tehtävään sopinut, ja lähetti takaisin viestin, jossa käytännössä hylkäsi Aldin lähettämän hylkäyksen.

"Haluaisin torjua hylkäyksenne"

Kirjeessään Jessiva kertoo, että hänen kykynsä ovat omiaan kauppaan. Hän kertoo kykenevänsä skannaamaan tuotteita poikkeuksellisen nopeasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen ylpeä vaikuttavista myyntitaidoistani ja kuvailisin olevani hyvin suostuttelukykyinen ja tehokas. Niin suostuttelukykyinen itse asiassa, että haluaisin luottamuksellisesti torjua hylkäyksenne. Kiitos, että annatte minun olla osa tiimiänne, en tuota teille pettymystä, nuori nainen vakuuttaa kirjeessä.

– Nähdään maanantaina 9–17-vuorossani, itsevarma Jessica päättää kirjeensä.

Yllätyksekseen hän sai kuitenkin huomata kirjeen tehneen tehtävänsä. Aldilta pyydettiin Jessicaa ryhmähaastatteluun.

– En voi uskoa, että tämä toimi, hän ihmetteli Facebook-julkaisussa, jonka yhteydessä jakoi kuvakaappaukset käymästään viestinvaihdosta.

Jessican päivitykseen on reagoitu yli 16 000 kertaa.

"Otin asiat omiin käsiini"

MamaMia-sivustolle Jessica kertoi pettyneensä hylkäyksen saatuaan, sillä oli varma siitä, että oli vahva ehdokas paikkaan.

– Sitä tapahtuu kaikille tietenkin, mutten aikonut niin tapahtua minulle ja otin asiat omiin käsiini, hän toteaa.

Jessica lisää kuitenkin, että huolimatta hänen itsevarmasta sähköpostistaan, hän oli todella yllättynyt saatuaan pyynnöön haastatteluun.

Lue uusimmat lifestyle-arikkelit.

Lähteet: The Sun, MamaMia

Lue myös:

    Uusimmat