Netflixin suosikkisarja You saa jatkoa! Tämä tulevasta tuotantokaudesta tiedetään

Samannimiseen kirjaan perustuva You-sarja saa jatkoa, kun kirjan jatko-osaan perustuvaa sarjaa alettiin kuvaamaan viime helmikuussa.

You-sarja kertoo Joe Goldbergistä, joka työskentelee kirjakaupassa. Goldbergia näyttelee Gossip Girl -sarjasta tuttu Penn Badgley

Ensimmäisellä tuotankaudella Joe rakastuu Guinevere Beckiin, ja tekee kaikkensa saadakseen tämän itselleen. Psykopaatiksi paljastuva Goldberg menee lopulta rakkauden tavoittelussaan äärimmäisyyksiin, eikä tarina pääty Beckin kannalta kovin auvoisasti.

Seuraava tuotantokausi perustuu Caroline Kepnesin kirjoittamaan Hidden Bodies -nimiseen jatko-osaan. Kirjassa Golderg on siirtynyt elämässään Los Angelesiinm, muttei omasta tahdostaan.

Uutena sarjaan hyppää mukaan Victoria Pedretti. Pedrettin roolihahmo Lovea ja Goldbergia yhdistää menetys.

– Love on henkilö, jonka Goldberg olisi voinut tavata ainoastaan sen jälkeen, mitä hänen ja Beckin välillä tapahtui. Goldberg ei ole etsimässä rakkautta, hän on särkenyt sydämensä taoahtumien jälkeen. Love tarjoaa hänelle mahdollisuutta erilaiseen ystävyyteen ja ihmissuhteeseen, Sera Gamble, toinen sarjan luojista kommentoi.

Näyttelijäjoukkoon hyppää mukaan myös James Scully, joka esittää Loven veljeä Forty Quinnia. Love-hahmon parhaan ystävän Gaben saappaisiin hyppää Charlie Barnett. Mukaan sarjaan hyppäävät myös Jenna OrtegaChris D'Elia ja Robin Lord Taylor.

Toisella tuotantokaudella päästään Goldbergin sydänsurujen lisäksi tutustumaan tämän lapsuuteen, ja erikoiseen suhteeseen kirjakaupan omistajan kanssa.

Mukana kaudella nähdään myös ensimmäiseltä tuttu Candance, Joe Goldbergin entinen tyttöystävä, jonka katsojat olettivat kuolleen.  Nähtäväksi jää, mikä Candancen kohtalo tulee toisella kaudella olemaan, sillä kirjoissa joihin sarja pohjautuu Candance on ollut pitkän aikaa kuolleena.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat