Netflix-sarjan murhanhimoinen hahmo ihastuttaa faneja – näyttelijä muistuttaa hahmonsa kamaluudesta

Gossip Girl- draamasta tunnetuksi tullut Penn Badgley tähdittää You-draaman pääroolia. Hän ei itse ihastele hahmoaan yhtä paljon kuin osa hänen faneistaan.

Netflixin originaalisarja You kertoo Joe Goldbergista, joka rakastuu ensisilmäyksellä Beckiin tämän asioidessa Goldbergin työpaikalla. Goldberg tekee sarjassa kaikkensa saadakseen naisen itselleen. Hahmolla lähtee kauden aikana naisen tavoittelu käsistä, eikä hahmo pysy lain kaidalla puolella. Sarjan kuluessa Goldberg ilmenee väkivaltaiseksi ja pakkomielteiseksi. 

Sarja on herättänyt runsaasti keskustelua Twitterissä, jossa pääroolia näyttelevä Penn Badgley on herättänyt ihastusta faneissaan. Ihailuun voi vaikuttaa se, että näyttelijä muistetaan roolisuorituksestaan Gossip Girl -sarjan sympaattisena Dan Humphreyna.

Badgleylla on myös itsellään mielipide koskien roolihahmoaan. Näyttelijä on vastaillut aktiivisesti faniensa twiitteihin, joissa ihannoidaan hänen hahmoaan.

– Bagdley oli seksikäs Danina, mutta Joen hahmo menee täysin uudelle levelille, yksi faneista kirjoitti Twitterissä, johon Badgley vastasi:

– Ongelmissa, vai mitä?

Yksi faneista pyysi Badgleyta Twitterissä kidnappaamaan itsensä, johon näyttelijä vastasi kieltävästi. Onneksi osa on myös huomannut ongelman fanien reaktioissa.

– Ihmisten määrä, jotka romantisoivat Badgleyn hahmoa, pelottaa minua, Twitterissä kirjoitettiin. Badgley oli asiasta samaa mieltä.

– Se tulee olemaan tarvitsemani motivaatio toiselle tuotantokaudelle, Badgley vastasi.

Yksi Twitter-käyttäjistä myös pohtii, mikä Badgleyn roolisuorituksessa saa hänen sydämensä saa hänen sydämensä särkymään.

– A. Hän on murhaaja,  Badgley vastasi napakasti.

Lähde: Teen Vogue

Lue myös:

    Uusimmat