Noelle osoitti osuvasti, millainen ero kolmella sekunnilla voi olla – nämä kuvat eivät ole "ennen ja jälkeen"

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Pomi videolta vinkit siihen, kuinka onnistut kuvista tärkeimmissä – nimittäin hääkuvissa!

Noellen kuvapari osoittaa, kuinka paljon eri tekijöillä voi vaikuttaa kuvan lopputulokseen, kertoo Health-sivusto.

Brooklynissa asuva bloggaaja Noelle Downing, 28, on seuraajiensa parissa tuttu kehopositiivisista julkaisuistaan. Hiljattain Noelle jakoi Instagramissa itsestään kaksi kuvaa, joissa molemmissa hän poseeraa yllään urheilurintaliivit ja leggingsit.

Ensimmäisessä kuvassa leggingsit on vedetty navan yli, toisessa kuvassa ne roikkuvat vatsan alla, jolloin lopputulos on tyystin erilainen. Kuvatekstissä Noelle selittää, kuinka kyseessä ei suinkaan ole onnistuneen painonpudotuksen esittely. Itse asiassa kuvat on otettu aivan perätysten.

– Kyllä – nämä kuvat on otettu 3 sekunnin välein. Ei – kyseessä ei ole ennen ja jälkeen. Halusin jakaa tämän osoittaakseni teille, kuinka helppoa on saada kuva näyttämään tietynlaiselta. Kuinka poseeraus, housujen asettelu ja kuvakulmat voivat muuttaa sen, miltä näytät.

Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä.

Noelle muistuttaa, että sosiaalinen media on vain filtteriä ja täynnä elämän kohokohtia, ja kehottaa seuraajiaan olemaan kilttejä itselleen. Kuvaparilla on yli 41 000 tykkäystä, ja sitä on kommentoitu ylistävään sävyyn.

Vastaavia kuvapareja on julkaistu ennenkin. Esimerkiksi tunnettu fitnesskaunotar Emily Skye  on julkaissut vastaavan "kolmen sekunnin kuvaparin". Fitnesstähti Anna Victoria  on hänkin julkaissut itsestään erityyppiset kuvat, joilla oli eroa vain minuutteja. Fitnessbloggari Lauren Tickner puolestaan osoitti kuvaparillaan, kuinka paljon naisen vartalo voi muuttua vuorokauden aikana.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat