Mainos

Neljän lapsen äidin uskomaton muodonmuutos – eikä kiloakaan ole tippunut!

Muista tämän äidin tarina seuraavan kerran, kun soimaat itseäsi vaa’an lukemasta.

Omia treenituloksia ei kannata mitata vaa’an avulla. Fitness-bloggari Adrianne Osuna on elävä todiste siitä, että lihas todellakin painaa enemmän kuin läski.

Neljän pojan äiti kertoo kamppailleensa raskauskilojen kanssa jo useamman vuoden ajan. Erilaiset dieetit ja jojo-laihduttaminen ovatkin tulleet naiselle viime vuosina erittäin tutuiksi. Kun hän vihdoin ymmärsi, että syömisistä nipistäminen ei ole avain kapeampaan vyötäröön, tuloksia alkoi tapahtua.

Vaaka ei mittaa erikseen rasvaa ja lihasta

Nainen ryhtyi syömään riittävästi, treenaamaan kuntosalilla neljästi viikossa ja mikä tärkeintä, jätti vaa’an nurkkaan.

– Laihduin 27 kiloa, kun lopetin laihduttamisen. Aloitin voimaharjoittelun ja rakastuin siihen. Ryhdyin muokkaamaan vartaloani ilman dieettiä, Osuna kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuloksia alkoi syntyä, ja vuodessa nainen kertoo vaatekokonsa pienentyneen peräti kolmella. Vaikka Osuna on silminnähden entistä pienempi, vaa’an lukema on silti koko ajan pysynyt samana.

– Kaikki ovat kehuneet, kuinka hyvältä näytän ja kysyneet, kuinka paljon olen pudottanut painoa, mikä on ollut todella kannustavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vastauksena kaikille painosta kyselijöille nainen julkaisi Instagram-tilillään ennen ja jälkeen -kuvan. Vaikka naisen paino ei ole pudonnut edes kiloa, hän näyttää huomattavasti kiinteämmältä ja hoikemmalta kuin ennen.

– Tämä kaikki on ollut rankan kuntosaliharjoittelun ja pätkäpaaston tulosta. Ja kaikille jotka näkevät tämän ensimmäisen kerran, kyllä, todella vain 0,9 kiloa. Vaaka ei mittaa erikseen rasvaa ja lihasta, nainen toteaa.

***

0:45


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.