NBA-supertähti sai mielettömän sopimuksen – reagoi paljonpuhuvalla nauruvideolla

Takamies Tyrese Haliburton on tehnyt Indiana Pacersin kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen, joka tuo 23-vuotiaalle tähtipelaajalle ESPN:n mukaan parhaimmillaan peräti 260 miljoonaa dollaria. 

Viime kaudella NBA:n supertähtikategoriaan noussut pelintekijä Tyrese Haliburton jatkaa Indiana Pacersin riveissä myös tulokassopimuksensa jälkeen. ESPN uutisoi takamiehen tehneen viisivuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo voi nousta 260 miljoonaan dollarin eli nykykurssilla lähes 240 miljoonaan euroon.

Sopimus on Pacersin seurahistorian ylivoimaisesti rahakkain.

Haliburtonin sopimuksen maksimisumma astuu voimaan, jos hänet valitaan All-NBA-viisikkoon ensi kauden päätteeksi. 

Haliburton pelasi päättyneellä kaudella NBA:n tähdistöottelussa ja oli Indianan pelin kulmakivi 20,7 pisteen, 10,4 levypallon ja 1,6 riiston ottelukeskiarvollaan.

Haliburton oli Sacramento Kingsin ykköskierroksen varaus vuoden 2020 draftissa, mutta hänet kaupattiin Indianaan vaihdossa tähtisentteri Domantas Sabonisiin helmikuussa 2022.

Sosiaalisen median sivustolla Twitterissä aktiivinen Haliburton julkaisi tuoreen sopimusuutisen jälkeen videon, johon on koostettu vapaapainilegenda Ted DiBiasen naurukohtauksia. DiBiase tunnetaan vapaapainiskenessä myös "Miljoonan dollarin miehenä".

Viittaus rahakkaaseen sopimukseen Haliburtonin julkaisussa on ilmeinen.

Haliburtonin sopimus astuu voimaan kaudella 2024–2025, sillä hän pelaa ensi kaudella vielä tulokassopimuksensa viimeisen vuoden.

NBA:ssa myös Memphis Grizzliesin takamies Desmond Bane palkittiin huikealla sopimuksella mainion kauden päätteeksi. Bane on ESPN:n mukaan kirjannut nimensä viisivuotiseen ja peräti 207 miljoonan dollarin jättisopimukseen.

Bane nakutti viime kauden 21,5 pisteen ottelukeskiarvolla Memphisin takalinjoilla.

Juttua korjattu kello 12.23: Oikaistu Ted DiBiasen laji vapaaottelusta vapaapainiksi.

Lue myös:

    Uusimmat