Näyttelijät säteilivät kilpaa Jussi-gaalan punaisella matolla – Minka Kuustonen julkaisi hauskan kuvan omasta "gaalatyylistään"

9:37
Minka Kuustonen joutui Suurmestarissa erikoisen tehtävän eteen - katso video!

Näyttelijä Minka Kuustonen seurasi Jussi-gaalaa tällä kertaa kotisohvaltaan ja julkaisi Instagramissa hauskan kuvan gaalatyylistään.

Suomalaiset elokuva-alan ammattilaiset kokoontuivat aiemmin tällä viikolla pitkästä aikaa punaiselle matolle, kun alan parhaat saivat palkintonsa Jussi-gaalassa.

Punaisella matolla nähtiin tuttuun tapaan upeaa juhlatyyliä ja kimallusta, ja yksi illan kaunottarista oli ehdottomasti viimeisimpänä Punttikomedia-elokuvaa kuvannut Iina Kuustonen, joka säkenöi glitterluomuksessaan.

Kuustosen pikkusisko Minka Kuustonen sen sijaan julkaisi Instagram-tilillään hauskan kuvan omasta "gaalatyylistään". Kuustonen on vääntänyt meikittömät kasvonsa nyrpeään ilmeeseen ja poseeraa villapaita yllään lasten palapelin kanssa.

– Gaalalook 2021, hän veisteli kuvatekstissä.

Kuustonen oli julkaissut aiemmin kuvan viime vuoden juhlatyylistään. Tuolloin hän saapui Jussi-gaalan punaiselle matolla kultaisessa iltapuvussa.

– Ihanaa Jussi Gaala 2021 -päivää kaikille elokuvantekijöille ja katsojille! Kattelen tänä vuonna juhlaa kotisohvalta lapsen kanssa ja nostan maljan kotimaiselle elokuvalle! Eläköön! Ps. Ei leikkauksia enää kulttuurialalle, se on kärvistellyt jo tarpeeksi, hän kirjoitti.

Kuustosella on 3-vuotias poika Salatut elämät -sarjassa näyttelevän Aku Sipolan kanssa. Kuustonen ja Sipola ovat olleet hyvin vaitonaisia yksityiselämästään, vaikka ovat pitäneet yhtä jo useiden vuosien ajan. Keväällä Kuustonen kertoi kuitenkin hieman perhe-elämästään Anna-lehden haastattelussa. Hän kertoi, että näyttelijät ovat pyrkineet tasavertaiseen vanhemmuuteen.

– Osallistumme lapsen hoitoon ja arkiaskareisiin yhtä paljon. Olemme alusta asti jakaneet pikkulapsiaikaa. Siitä kertoo paljon sekin, että poikamme ensimmäinen sana oli "äissi". Se oli yhdistelmä äidistä ja isistä, Kuustonen kertoi Annan haastattelussa.

Perhe viettää paljon aikaa yhdessä, mutta Kuustonen kertoi Annassa, että he pyrkivät Sipolan kanssa ottamaan myös aikaa parisuhteelleen.

– Joskus otamme Akun kanssa irtiottoja kahdestaan. Se voi olla pieni hotelliloma, illallinen tai kävelylenkki. On tärkeää muistaa raivata aikaa myös parisuhteelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja