Näyttelijäsiskokset Iina ja Minka Kuustonen yllätettiin suorassa lähetyksessä – sivalsivat paikalle saapunutta isäänsä Mikko Kuustosta viiltävillä vitseillä: "Anteeksi iskä"

Iina ja Minka Kuustonen joutuivat näytön paikkaan Putous Allstars -kauden ensimmäisessä jaksossa.

Supersuosittu Putous palasi ruutuun 19. syyskuuta Allstars-tuotantokauden merkeissä. Erikoiskaudella nähdään myös legendaariseksi muodostuneita osioita, kuten näytön paikka. Ensimmäiseen näytön paikkaan äänestettiin näyttelijäsiskokset Minka ja Iina Kuustonen.

Iina Kuustoselle on yksi tehtävä ollut Putouksessa kaikkein haastavin, nimittäin vitsin kertominen 15 sekunnissa. Lähetyksessä päästiinkin seuraamaan muisteluita siitä, kuinka vitsin kertominen on sujunut Kuustoselta hänen Putous-aikoinaan takavuosina. 

Minka Kuustosella on myös ollut omat haastavat hetket Putous-aikoinaan, esimerkiksi kerran kun hänen oli esitettävä sketsihahmo Isä Nitroa. Tilanne ei sujunut aivan mutkattomasti. 

– Mä en vieläkään ihan tarkkaan hahmota, mitä siinä tapahtui, mutta siinä oli hahmojen vaihto ja arpa suosi niin, että mä sain Isä Nitron. Ja sitten Isä Nitron kaavut jäi sen sähköskootterin pyörien alle, ja lensin samantien tuota seinää päin ja myös tuota lamppua päin heti perään. Ja sehän oli sitten siinä. 

Tällä kertaa näytönpaikassa siskokset pääsivät keksimään vitsin 15 sekunnin sijaan 15 minuutissa. Vitsin on alettava sanoin: "mitä eroa on Mikko Kuustosella (siskosten muusikkoisällä) ja Jeesuksella". 

Lopulta Kuustosen siskokset pääsivät esittelemään lopputuloksensa, minkä he vartin aikana kokosivat. Paikalle saapui lopputulosta kuuntelemaan yllättäen sekä Jeesus että siskosten isä Mikko Kuustonen. Kuustoset päätyivätkin esittelemään kolme parasta keksimäänsä vitsiä.

Siskosten viiltävät kolme vitsiä näyttivät osuvan isä-Kuustosenkin hermoon. 

– Anteeksi iskä, Iina Kuustonen totesi pariinkin otteeseen tilanteen aikana.

Kuustosten siskosten viiltävät vitsit näet yllä olevalta videolta!

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja