Näyttelijälegenda Robert De Niro erosi – takana yli 20 vuoden avioliitto

Näyttelijälegenda Robert De Niro erosi - takana yli 20 vuoden avioliitto 0:45

Legendaarinen Hollywood-näyttelijä Robert De Niro erosi vaimostaan Grace Hightowerista. Pari ehti olla yhdessä vuodesta 1997. Parilla on kaksi yhteistä lasta, 20-vuotias poika ja 6-vuotias tytär.

Yhdysvaltalainen 75-vuotias näyttelijä Robert De Niro ja 63-vuotias Grace Hightower ehtivät olla yli 20 vuotta naimisissa. Lähipiirin mukaan he ovat asuneet jo jonkin aikaan erillään. Avioliitto oli De Nirolle toinen. Ensimmäisen kerran hän oli naimisissa vuosina 1976–1988 näyttelijä Diahnne Abbottin kanssa. Tästä avioliitosta De Nirolla on yksi yhteinen lapsi, sekä adoptiolapsi Abbottin aiemmasta suhteesta.

Robert De Niro on aina ollut tarkka yksityisyytensä suhteen. Vuonna 2016 kertoi hänen Elliot-pojallaan olevan autismi selittääkseen omaa kiinnostustaan autismin hoidosta ja syistä. Syksyllä 2003 De Niro kertoi sairastavansa eturauhassyöpää, joka leikattiin vielä samana vuonna onnistuneesti.

Viime vuosina De Niro on tullut tutuksi näyttelemisen lisäksi Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kiihkeänä vastustajana kutsuen muun muassa tätä narsistiksi ja idiootiksi.

Sukupolvensa yhtenä menestyneimpänä näyttelijä kunnostautunut De Niro on voittanut kaksi Oscaria ja ollut monta kertaa ehdolla. Parhaiten mies muistetaan erityisesti yhteistyöstään ohjaajasuuruus Martin Scorsesen kanssa.

Tunnetuimpia De Niron elokuvia ovat Taksikuski, Kummisetä II (paras sivuosa Oscar), Kauriinmetsästäjät, Kuin raivo härkä (paras pääosa Oscar) ja Mafiaveljet.

Lähde: Daily Mail, People 

Lue myös:

    Uusimmat