Näyttelijäkaunotar joutui rikoksen uhriksi Pariisin asunnollaan – sumutettiin kyynelkaasulla ja pahoinpideltiin

Näyttelijättären pahoinpitely tapahtui vain kuusi viikkoa Kim Kardashianin myöskin Pariisissa tapahtuneen aseellisen ryöstön jälkeen.

Hollywood- ja Bollywood-elokuvissa näytellyt malli Mallika Sherawatia, 40, sumutettiin kyynelkaasulla, jonka jälkeen hänet pahoinpideltiin Pariisissa sijaitsevassa kodissaan viime viikon perjantaina, uutisoi muun muassa Mirror-julkaisu.

Tapaus sattui vain reilu kuukausi sen jälkeen, kun tosi-tv-tähti Kim Kardashian West ryöstettiin aseella uhaten niin ikään Pariisissa. Kardashian oli ryöstöhetkellä Sherawatin kodin naapurikaupunginosassa sijaitsevassa hotellissa ja varkaat veivät häneltä miljoonien dollarien arvosta koruja

Le Parisien -lehden mukaan ryöstäjiä oli kolme ja he olivat peittäneet kasvonsa huivein. Ryöstäjät sumuttivat ensin Sherawatia ja tämän seuralaista kaasulla ja pahoinpitelivät heidät sitten, jonka jälkeen he poistuivat paikalta.

Sherawati ja hänen seuralaisensa pystyivät onneksi soittamaan itselleen apua. Poliisi ei ole saanut tekijöitä vielä kiinni, mutta heidän epäillään yrittäneen ryöstöä.

Bollywood-elokuvissa pitkään näytellyt Sherawati on yrittänyt läpimurtoa myös Hollywood-elokuvien parissa. Hänet on nähty esimerkiksi toimintakomediatähti Jackie Chanin tähdittämässä The Myth -elokuvassa.

Lue myös:

    Uusimmat