Mainos

Näyttelijä oli liian seksikäs saadakseen rooleja

Kurvikas Christina Hendricks on ylpeä naisellisista muodoistaan, vaikka niistä on joskus ollutkin naiselle haittaa.

Mad Men -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut kaunotar Christina Hendricks on rauhallinen ja hillitty. Siitä huolimatta hän hehkuu aistillisuutta ja seksikkyyttä. Hendricks tietää mikä saa miehet hullaantumaan.

Kuva: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Kuva: Getty Images

– Olen kurvikas. En ole saanut hyviä työtarjouksia ja minulle on sanottu, että olen liian seksikäs ja hekumallinen. Mutta se vain olen mikä minä olen.

Kuva: Kevin Winter/Getty Images

Kuva: Ethan Miller/Getty Images

– Pidän muodoistani ja koostani. En haluaisi ikinä laihduttaa. Kehossani ei ole mitään kohtaa, mistä en pitäisi – paitsi jalkani. Minulla on todella rumat jalat, sillä tanssin ennen balettia.

Kuva: Charley Gallay/Getty Images

Hendricks kertoo, että juhlapukujen kanssa hänellä on aina ongelmia. Kaikki muotisuunnittelijat tekevät vaatteita vain nollakokoon tai pienille naisille.

– Kaikki suunnittelijat vain sanovat, että "rakastamme Mad Meniä ja rakastamme sinua, mutta emme tee sinulle pukua", Hendricks manaa.

Kuva: Frazer Harrison/Getty Images

Kuva: Frazer Harrison/Getty Images

Hendricks kertoo myös, ettei ole koskaan ollut laihdutuskuurilla. Hän myöntää kyllä hieman tarkkailevansa mitä hän syö, mutta hän rakastaa ruokaa.

– Rakastan kokkaamista ja ravintoloissa käymistä. Sosiaalisuus ruoan kanssa on yksi onnellisuuden peruskivistä. Olisi todella sääli joutua rajoittamaan sitä.

Kuva: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Hendricks näyttää upealta vintagetyylissään. Hän kertoo pukeutuneensa koko elämänsä vintageen. Hän kertoo myös, että kaikki asut, joita hänen yllään nähdään Mad Men -sarjassa voisivat olla suoraan naisen vaatekaapista jo ajalta ennen tv-sarjaa.

– Harmittaa, etten voi nyt käyttää koko ajan vintage-vaatteita, sillä en halua näyttää siltä, että olisin jatkuvasti roolihahmossani, Hendricks naurahtaa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Glamour

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.