Näyttelijä Kristiina Halttu jännittää tanssikisaa: "Ainoa fyysinen koulutukseni on ollut tarpoa lehmänlannassa nuorena tyttönä"

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan lähtevä näyttelijä Kristiina Halttu on aina ollut viimeinen, joka oppii koreografiat. 

Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkisarja passittaa tänä viikonloppuna tanssiparketille peräti 12 uutta tanssiparila. Haasteen tällä kaudella otti vastaan myös Suomen teatterimaailman kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Kristiina Halttu.

Halttu on tuttu näyttelijä niin televisiosta kuin Kansallisteatterin lavaltakin. TTK-kilpailun suoria lähetyksiä hän pohtii kahdelta kantilta.

– Näytteleminen on jokapäiväistä häpeäkynnyksen ylittämistä, joten luulisin, että tunteisiin heittäytyminen ja se esiintymispuoli on helpompi osa tätä kisaa, hän miettii. 

Tanssiminen sen sijaan jännittää kovasti. Kun uran varrella on pitänyt tanssia, on Halttu ollut aina viimeinen, joka oppii koreografiat – ja ensimmäinen, joka unohtaa ne.  

– Ainoa fyysinen koulutukseni on ollut tarpoa lehmänlannassa nuorena tyttönä Pohjois-Suomessa, hän nauraa. 

Pohjoissuomalaisuus yhdistääkin Halttua ja hänen TTK-tanssipariaan Aleksi Seppästä. Yhteinen aallonpituus ja huumorintaju löytyi heti ensitapaamisella, ja Seppänen oli Haltun iloksi heti oman heimon tuntuinen ihminen. Tanssiopettaja komppaa naista, ja kertoo, että prosessia keventää, kun jo alkumetreiltä on yhteinen kieli kommunikoida.   

– Meillä on molemmilla pitkä teatterityötausta ja minulla kokemusta erityisesti musikaaleista. Teatterilaisilla on usein samantyylinen työtapa ja -moraali, jo kuudetta TTK-kauttaan aloittava Aleksi kuvailee. 

Hän ylistää pariaan karismaattiseksi ja upeaksi ilmestykseksi, joka on myös maanläheinen ja vahva esiintyjä.  

– Voi olla, että rakennamme tansseihin vahvaa läsnäoloa ja henkistä kontaktia välillemme, Seppänen pohtii.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja