"Navassa elää joukko pieniä ihmisiä" – lasten kuvitelmat kehostaan naurattavat

Lasten suusta kuulee totuuden, vai kuuleeko sittenkään? Nämä hauskat uskomukset paljastavat sen, kuinka ihmeellinen lapsen mieli oikein onkaan. 

Jokainen meistä on lapsena uskonut niin keijuihin kuin kummituksiinkin. Myös keho on asia, joka aiheuttaa paljon ihmetystä lasten keskuudessa.

Uutissivusto Buzzfeed on koonnut lukijoiden lähettämiä kertomuksia siitä, millaisia kehoon liittyviä uskomuksia heillä oli lapsena.

Näille uskomuksille ei voi kuin nauraa! 

Raskaaksi ajatuksen voimalla

"Peruskoulussa eräs tyttö kertoi, että nukkumalla tyyny vatsan alla voi tulla raskaaksi. Olin kauhussani, enkä suostunut käyttämään tyynyjä pitkään aikaan."

"Luulin, että masturbointi kasvattaisi sisälleni munan, josta kasvaisi lopulta vauva. Olin niin peloissani! Ensimmäisen kerran, kun tein sen, mietin, miten ihmeessä selitän tämän isälleni. Olinhan vasta seitsemän." 

"Ajattelin, että naiset tulevat raskaaksi vain ajattelemalla, että nyt haluan tulla raskaaksi. Samalla tavalla kuin voit liikuttaa kättäsi vain ajattelemalla sitä."

Navalle monta selitystä

"Kun olin lapsi, minulla oli tapana kaivaa hermostuneena napaani. Äiti kertoi, että jos en lopettaisi, napani avautuisi ja nielisi käteni. Käsi juuttuisi lopulta vatsaani ikuisiksi ajoiksi. Vuosia myöhemmin puhuimme aiheesta ja äitini paljasti huijanneensa minua. Hän nauroi katketakseen kertomukselleen, joka oli saanut minut pelon valtaan useaksi vuodeksi."

"Ajattelin, että napani on itsetuhomekanismipainike. Jos työntäisin sormen napaani, se saisi kaikki elimeni valumaan ulos kehostani. En putsannut napaani yli 13 vuoteen tämän takia." 

"Ajattelin, että naiset synnyttävät avaamalla napansa ja pudottamalla vauvan sisästään."

"Isosiskoni kertoi minulle, että navassa elää joukko pieniä ihmisiä, jotka tulevat ulos nukkuessamme. Olin kauhuissani koko lapsuuteni."

Valehtelu kasvattaa aukon sydämeen

"Vanhempani kertoivat minulle, että jos nielen purukumin, sisälleni kasvaa puu. En tiedä kumpi oli pahempaa. Se, että uskoin puun kasvavan sisääni vai se, että uskoin purukumipuita olevan olemassa."

"Kun olin nuorempi, äitini kertoi minulle, että valehtelu saisi sydämeeni mustan aukon. Jos jatkaisin valehtelua, sydämeni muuttuisi isoksi mustaksi aukoksi ja kuolisin. Aika kamalaa."

"Luulin, että jokaisen sisällä asuu kana, jolla on satoja poikasia. Aina kun olin kylmissäni ja tulin kananlihalle, ajattelin, että kanat halusivat vain paeta kehostani ihon kautta."

"Olin sitä mieltä, etten ollut tarpeeksi hyvä ansaitakseni sisäelimiä. Ajattelin, etten ollut tarpeeksi suosittu, että olisin ansainnut jotakin niin hienoa kuin sisäelimet."

"Luulin, että maha on pohjaton avaruus, jossa asuisi kolme käärmettä. Mahan kurniminen johtui siitä, kun käärmeet luikertelivat mahassa."

Poikien anatomia aiheutti hämmästystä

"Uskoin, että pippeli vedetään pois navasta ja työnnetään takaisin, kun pojat haluavat käydä vessassa."

"Uskoin, että poikien piti kutsua pippeli ulos ennen vessaan menoa."

"Uskoin, että penis voisi kasvaa samalla tavalla kuin hampaat. Vähän kuin maitohampaat, se putoaisi pienenä pois ja kasvaisi takaisin aikuisen kokoisena."

"Uskoin, että pienet äiti ja poika asuivat takapuolessani, tekivät kakkani ja työnsivät sen ulos minusta. Sen takia huusin aina vessassa, että työntäkää."

Ulkonäkö voi muuttua ruoan ja mielen avulla

"Kun olin pieni, luulin kulmakarvojen ja tunteiden tarkoittavan samaa asiaa. Kun joku kertoi olevan surullinen, luulin heillä olevan vikaa kulmakarvojensa kanssa."

"Olin aina halunnut kiharat hiukset. Mummoni mielestä oli loistava idea kertoa minulle, että syömällä leivän kuoria hiukseni kihartuisivat. Sanotaan vaikka näin, että söin leivän kuoria niin paljon ja kauan, kunnes huomasin tarinan olleen valhetta."

"Jostain syystä olin saanut päähäni, että kuukautisveri on sinistä. Luulen uskomuksen olevan peräisin mainoksista, joissa aina kaadettiin sinistä nestettä siteille."

"Luulin, että tissien kasvattaminen on vapaaehtoista. Olin aina sanonut, etten aio hankkia niitä ollenkaan. Toisin kävi."

VIDEO: Mitä isit osaavat? Katso videolta, miten lapset vastaavat tähän kiperään kysymykseen.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat