Mainos

Nautitko oikeasti suuseksistä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

”Olen jo parissa lyhyemmässä suhteessa huomannut miettiväni, että pitävätkö naiset suuseksistä lainkaan? Tuntuu, että he haluavat aina lopettaa homman lyhyeen eivätkä vastaavasti halua minullekaan suuseksiä antaa. Mistä tämä johtuu? Joku epävarmuus omista taidoista ja siitä, miltä oma alapää näyttää?”  ihmettelee Leksa-78.

Näin naiset vastasivat:

"Suuseksi on minusta paljon intiimimpää kuin seksin harrastaminen. Tästä syystä en itse ole halunnut koskaan harrastaa sitä heti uuden suhteen alkuvaiheessa. Kun suhde etenee vakavaksi, on suuseksi sitä vastoin hyvin mukavaa puuhaa – jos mies vain osaa asiansa."
– 28, naimisissa

"Pitävät. Kyse on varmaankin juuri tuosta nolostelusta, kuten itse arvelitkin."
– 29, avoliitossa

"Leksa, tässä on muutama vaihtoehto: olet joko kohdannut outoja naisia, et ole suuseksin antajana kummoinen tai vastaanottajana et ole kovin miellyttävässä kunnossa (lue: puhdas). Eli valitse näistä."
– 36, naimisissa

"Kyllähän se suuseksi kelpaa, jos se on hyvää. Ehkä omissa taidoissasi olisi hiomista? Ei pidä lipoa liikaa eikä olla liian kovakourainen sorminkaan. Kannattaa aika tarkasti kuulostella, miltä naisesta tuntuu. Jos nainen on ihan hipihiljaa, et todennäköisesti ole tekemässä mitään merkittävää. Jos nainen voihkii, kannattaa tehdä juuri sitä, mitä teetkin. Jos jatkat hommia, kun naisesta ei tunnu miltään tai lopetat silloin, kun vihdoin teet jotain oikein, oppii nainen, että kanssasi on fiksuinta vain olla tekemättä mitään – kun et ymmärrä kuitenkaan.

Itse annan suuseksiä mielelläni, mutta kaikki naiset eivät siitä valitettavasti tykkää. Tokikin, jos olet käynyt suihkussa viimeksi viikko sitten ja ohjailet liikaa naisen liikkeitä takaraivosta kiinni pitämällä, on selvää, etteivät seksikumppanisi touhua kauaa katsele."
– 30, sinkku


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.