Natalie vältti matkatavaroiden ylipainomaksun nerokkaalla tavalla: "Luulin pyörtyväni"

Oletko valmis maksamaan lentopäästöistä? 9:56
Miksi lentopäästöistä kannattaisi maksaa? Videolla asiasta kertoo Sitran johtaja Mari Pantsar.

Brittinaisen keino pitää lomabudjetti kurissa teki lentomatkan alusta tuskaisen, kertoo muun muassa The Sun.

Kolmekymppinen Natalie Wynn havahtui lentokentällä monelle tuttuun kiusalliseen tilanteeseen: hänen laukkunsa painoi liian paljon. Siinä missä Thomas Cook -lentoyhtiö salli käsimatkatavaroiden painavan kuusi kiloa, Natalien laukku sai vaa’an näyttämään 9,4 kiloa.

Sen sijaan, että Natalie olisi maksanut lentoyhtiölle kuudenkympin ylipainomaksua laukustaan, hän päätti ratkaista asian luovasti. Viiden lapsen äiti alkoi pukea päälleen vaatekappaletta toisensa perään: seitsemän mekkoa, kahdet shortsit, kahdet kengät, villatakin...

– Olin keittymispisteessä, Natalie kuvaa olotilaansa.

Eikä ihme: Natalien päällä oli lähes kolme ja puoli kiloa vaatetta. Hän sai ottaa laukkunsa mukaan koneeseen ilman lisämaksuja

Vaatteet lähtivät lentokoneessa


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Muut matkustajat nauroivat ja hurrasivat itsensä läkähdyksiin pukeneelle Natalielle. Ainoa henkilö, joka ei ollut niin riemuissaan, oli lähtöselvitystiskillä työvuorossa ollut nainen. Hän kuitenkin päästi Natalien koneeseen.

Matkaa varjostavat hankaluudet eivät loppuneet lentokoneessakaan.

– Luulin pyörtyväni, koska minulla oli niin kuuma, Natalie sanoo.

Lentokoneessa Natalie kysyi stuertilta, josko hän saisi riisua ylimääräiset vaatteensa ja laittaa ne takaisin matkalaukkuun. Natalien onneksi stuertti myöntyi pyyntöön, eikä naisen tarvinnut astua lämpimään määränpäähänsä Kanarian saarilla yli kolme kiloa tekstiilejä yllään.

Lentoyhtiö noteerasi ”nerokkaan” toiminnan

Thomas Cook -lentoyhtiö on noteerannut Natalien ”nerokkaan” toiminnan, jota on verrattu Frendit-sarjan jaksoon, jossa Joey pukee päälleen toverinsa Chandlerin koko vaateparren.

– Hyviä uutisia Natalielle ja muille asiakkaillemme: nostamme käsimatkatavaroiden painorajaa kahdeksaan kiloon, Thomas Cookin tiedottaja sanoo PEOPLE-sivuston mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat