Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan Jax-pojastaan: "Katselen tässä ihmeissäni"

Hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan pojastaan Instagramissa. 

Tosi-tv-tähti ja hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti julkaisi hellyttävän päivityksen sosiaalisessa mediassa.

Karalahti kirjoittaa katselleensa hänen ja puolisonsa ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden pian neljä vuotta täyttävää Jax-poikaa ja miettineensä päivän askareita. Karalahti julkaisi pojastaan Instagramissa kuvan, jossa hän makoilee söpösti sohvalla.

– Katselin tässä ihmeissäni omaa poikaani, kun hän katsoi piirrettyjä. Laskin myös paljonko lenteli kärpäsiä Jaxin suuhun. Mietin milloin teen työt, milloin treenaan. Mietin vähän mitä pitäisi tehdä, Karalahti tuumii.

Kahden lapsen äiti kertoo avanneensa kirjan, josta hän sai idean elää tässä hetkessä.

– Luen vähän ja jatkan minun lapsieni tuijottamista. Otan ehkä kahvin, hengittelen ja virittäydyn kiitollisuuden tilaan. Elän tässä ja nyt.
Lopuksi Karalahti siteeraa kirjaa seuraajilleen. Nanna ja Jere Karalahdella on Jax-pojan lisäksi vuonna 2018 syntynyt Alexia-tytär.

Karalahti kertoi aiemmin, että perheen oli tarkoitus lähteä Espanjaan, mutta tilanne muuttui, kun Suomen hallitus laittoi rajat kiinni. Karalahti ei ole kuitenkaan ahdistunut tilanteesta. 

Koronakriisi ei ole vaikuttanut suuresti Karalahden yritystoimintaan. 

–  Ilman koronaakin vastoinkäymisiä tulee, niin henkilökohtaisessa kuin yrityselämässäkin. Tällä hetkellä minun ei tarvitse pelätä, että saisinko minä lapsilleni ruokaa ja se on tärkeintä, hän kertoi aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat