Nämä ovat yllättävimmät rintoja koskevat faktat

Rinnat – suuret, pienet, pulleat, litteät, pyöreät, suipot, yksilölliset naiseuden symbolit. Lue kiehtovat faktat naisten rinnoista.

Weirdpalace.com listasi viisitoista mielenkiintoista faktaa liittyen rintoihin, liiveihin ja rintojen kohennuksiin.

Tiesitkö...

1. Keskivertorinnat painavat noin viitisen kiloa.

2. Aivan kuten penis, rinnat turpoavat kiihottuneessa tilassa.

3. Nännipiha ja nänni ovat erogeenisia alueita, joiden hyväileminen tuottaa mielihyvää. Nännit kovettuvat kiihottumisen yhteydessä. Naisella keskivertonänni on kovettuessaan noin 9 millimetriä pitkä.

4. Keskiverto kuppikoko Amerikassa on 36C eli 80C. Viisitoista vuotta sitten koko oli 34B, eli 75B.

Yleisin kuppikoko Britanniassa on nykyään D, kun se vielä kymmenen vuotta sitten oli B. Syinä rintojen kasvuun ovat muun muassa ylipainoisuuden lisääntyminen, kauneusleikkaukset ja keinotekoiset hormonit. Nykyään naiset osaavat myös mitata rintojaan paremmin ja osaavat ostaa itselleen oikean kokoiset rintaliivit.

5. Keski-ajalla pienet rinnat nähtiin epäviehättävinä: suuren suuret ja rehevät rinnat nähtiin täydellisyyden perikuvina.

6. Vuonna 2008 USA:ssa tehtiin peräti 307 230 rintojen suurennusleikkausta. Se oli tuolloin myös kaikkein suosituin kauneusleikkaus.

– 30 prosenttia potilaista olivat iältään 20–29-vuotiaita.

– 35 prosenttia olivat 30–39-vuotiaita.

– 28 prosenttia olivat 40–51-vuotiaita.

Nenäleikkauksia tehtiin tuolloin 279 000 kappaletta, rasvaimuja 245 000.

7. Keskiverto rintaleikkaus pyörii 3 700 dollarin, eli yli 2600 euron kieppeillä.

8. 20 967 henkilöä poistatti rintaimplanttinsa vuonna 2008. Tuolloin 17 902 miestä pienensi rintojaan.

9. Alun perin plastiikkakirurgit käyttivät ja kokeilivat erilaisia rintaimplantteja tuhoisin seurauksin, kuten norsunluuta, lasipalloja, kumia, härän rustoa, polyesteriä tai silikoniruiskeita. Silikoniruiskeet olivat suosittuja 1960-luvulla.

10. Malli Sheyla Herhseyn rintaimplantit ovat yhdet maailman suurimmista: kuppikokoa löytyy 38KKK. Kyseisiä rintaimplantteja on myös sanottu kaikkien aikojen hengenvaarallisimmiksi.

11. Rintaliivien historia ylettyy ajalle 700 eKr. Kuitenkin rintaliiviteollisuus alkoi vasta 1930-luvulla. Nykyään rintaliiviteollisuus tuottaa yli 11 biljoonaa euroa vuodessa.

12. Naiset saavat olla laillisesti yläosattomissa muun muassa Ohiossa, Mainessa, Teksasissa ja Havaijilla.

13. Äidinmaito on lehmänmaitoon verrattuna makeamman makuista, siinä on enemmän E-vitamiinia ja rautaa sekä tarpeellisia rasvahappoja.

14. Jopa viisi prosenttia vastasyntyneiden rinnoista tulee maitoa ensimmäisen kahden kuukauden aikana. Tätä ilmiötä kutsutaan nimellä "witch's milk", noidan maito. Tätä esiintyy molemmilla sukupuolilla, niin poika- kuin tyttövauvoilla.

15. Älä polta tupakkaa, jos haluat välttyä riippurinnoilta! Tupakointi vähentää ihon elastaanisuutta, kimmoisuutta.

AVA

Lähde: Weirdplace.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja