Nämä lukijoiden ihmedieetit ovat tuhonneet hampaita ja vieneet sairaalaan!

Studio55.fi kysyi lukijoiltaan, mitä ihmedieettejä he ovat kokeilleet laihtuakseen. Kilojen lisäksi joiltakin on lähtenyt terveys. Kuurien jälkeen vyötärömakkarat ilmestyvät usein takaisin, serkkujen kera.

Mummo

Olen laihduttanut Mayo-klinikan munadieetillä. Hyvin laihduin, mutta inhosin kananmunia seuraavat 20 vuotta.

Sini

Nuorena tuli kokeiltua kaikenlaista. Yhdessä dieetissä join paljon sitruunamehua, ja hampaathan siinä meni.

Marja S

Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä 45 vuoden aikana, muun muassa valkoviini-, muna-, greippi-, liha-, mehu- ja pistedieettiä. Kaikilla laihtuu – joksikin ajaksi.

Lihava

Pudotin painoa 25 kg Atkinsin dieetillä ollessani nelikymppinen. Nyt kuusikymppisenä joka ainoa kilo on jo tullut takaisin.

Liza

Jätin kaikki hiilihydraatit, kun löysin kirjastosta dieettikirjan. Paino putosi jopa lähes kilon päivävauhtia. Olo oli loistava, melkein kuin huumeessa. Pari kuukautta jaksoin, kunnes rupesi heikottamaan ja voimat menivät.

Rituliini

Käytin kaalisoppadieettiä. Laihduin kymmenen kiloa, mutta jouduin sairaalaan, koska se tapahtui liian nopeasti: elimistöni ja lihakseni eivät "ehtineet mukaan", ja sain elämäni pahimman noidannuolen! Makasin kolme päivää sairaalan sängyssä ja ajelin kaksi päivää "mummoturbolla" ennen kuin sain kävellä omilla jaloilla. Ei enää koskaan mitään ihmedieettiä!

Rouva47

Kokeilin viimeksi sairaaladieettiä. Sain kahdessa viikossa pois kuusi kiloa, joista jokainen tuli takaisin parin viikon sisällä. Nyt paino on noussut entisestään.

Ruusu

Olen kokeillut kaalisoppaa, omenadieettiä, mehudieettiä ja pisteillä pelaamista. Kilot tippuivat, mutta tulivat takaisin. Ei sitä jaksa enää.

Ainotar

Lentoemännän dieetti, jossa on paljon proteiineja ja vähän hiilareita, laihdutti, mutta päätä särki koko ajan. Kaalisoppadieetillä laihduin myös ja turvotus väheni, mutta se oli pidemmän päälle tylsää ja liian vähäproteiinista.

Hoikka

Dieetin nimi on Fit for Life eli Elämäsi kuntoon. Se toimii, mutta on vaikea pitkän päälle. Ideana on olla sekoittamatta eri ruokalajeja keskenään: esimerkiksi aamuisin saa syödä pelkkiä hedelmiä eikä perunaa saa ottaa aterian lisukkeeksi.

Ope

Easy diet, Nutrilett ja Cambridge tulivat tutuiksi – kunnes viisas lääkäri pisti huuhaahan stopin.

Maija

Valkoviini-kananmunadieetti 80-luvulla. Laihduin kuukaudessa 10 kiloa.

Apa

Kaalisoppaa. Hyi hemmetti.

Emma

Kaalisoppa- ja vichydieettiä on tullut kokeiltua.

Seija

Kaalikeittodieetti, Nutrilet, paasto ja kuukauden kasvisdieetti. Paino putosi aina paljon – ja lisää tuli takaisin enemmän kuin putosi.

Carina

Kananmuna-, valkoviini- ja pihvidieettiä olen kokeillut. Paino todella putosi, mutta tuli saman tien takaisin. Dieettien aikana oli kova päänsärky!

Normaalipainoinen

Nuorempana kokeilin joskus kaalisoppadieettiä. Kolmannen päivän jälkeen soppa ei mennyt enää alas, huh! Jäikin ainoaksi kokeiluksi, kohtuu on paras.

Hannele

Olen kokeillut kaalisoppadieettiä, vaahterapalmusiirappijuomapaastoa, kananmunadieettiä ja muutamaa muuta. Paras dieetti on ollut puolittaa kaikki, mitä syön. Pitkäaikaisin vaikutus oli sillä, että söin vain puolet entisistä annoksista.

Kuvat: Colourbox.com Lehtikuva


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat