Nämä julkimot viettävät ensimmäistä äitienpäiväänsä - katso kuvat!

Sunnuntaina juhlitaan äitienpäivää. Osa ulkomaalaisista tähdistä on toivottanut tervetulleeksi viimeisen vuoden aikana ensimmäisen lapsena. Katso keitä he ovat!

Mariah Carey ja Nick Cannon ovat olleet otsikoissa Careyn synnytettyä kaksoset vapun aatonaattona. Tyttövauva sai nimekseen Monroe, kun taas kaksoisveljestään tuli Moroccan Scott.

Parin ensimmäisten lapsien, kaksosten, syntymäpäivänä aviopari Carey-Cannon juhli myös kolmevuotishääpäiväänsä. Muutamaa päivää myöhemmin he uusivat suunnitellusti vihkivalansa Careyn ollessa vielä synnytyssairaalassa.


30 Rock -sarjan näyttelijätähti Jane Krakowski toivotti sulhasensa brittiläisen bisnesmiehen ja muotisuunnittelija Robert Godleyn kanssa esikoispoikansa Bennet Robertin tervetulleeksi maailmaan huhtikuussa.


Muusikko Alanis Morissette sai perheenlisäystä räppäriaviomiehensä Mario "Souleye" Treadwayn kanssa joulupäivänä. Esikoispojan nimeksi tuli Ever Imre.


Australialaiskaunotar huippumalli Miranda Kerr synnytti esikoisensa tammikuussa. Kerr on naimisissa näyttelijäkomistus Orlando Bloomin kanssa. Pariskunnan poikavauva sai nimekseen Flynn.


Jo synnyttäneiden julkkiskaunottarien lisäksi viimeisillään raskaana ovat myös pop-tähti Pink ja näyttelijätär ja Black Swan -tähti Natalie Portman. Pinkin odotetaan synnyttävän minä hetkenä hyvänsä, mutta myös Portmanin kesävauva saattaa syntyä odotettua aiemmin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash, Shutterstock

Lähteet: Yahoo, ABC News, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja