Näky, joka voi hämmentää: Koira seuraa naapuruston elämää erikoisesta paikasta

Hämmentyisitkö, jos näkisit koiran katolla? Walesilaiskaupungissa se on jokapäiväinen näky.

Satunnaiselle kulkijalle näky voi olla kummallinen, mutta naapurusto walesilaisessa Aberdaren kaupungissa on jo tottunut erään koiran ajanviettopaikkavalintaan.

Cari Edwardsin TikTokiin jakamalla videolla voi nähdä uteliaan lemmikin seisomassa talon katolla häntäänsä heiluttaen, kertoo Mirror. Video on kerännyt kolme miljoonaa katselukertaa. Kommenttiosio täyttyi ihmettelijöistä, mutta ilmeisesti kyseessä todella on päivittäinen näky niille, jotka lähistöllä asuvat.

Metro-sivuston mukaan omistajat muuttivat taloon vasta muutama kuukausi sitten, mutta siitä lähtien koira on ollut tuttu näky rivitalon kattojen päällä, jossa se seurailee naapuruston elämää yläpuolelta käsin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka näky on hurja, Cari kertoo, että koira pääsee katolta helposti alas omistajan sitä kutsuessa. Koira on jo paikallinen julkkis ja Cari kertoo näkevänsä usein muidenkin kuvaavan sitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Walesilaiskoira ei suinkaan ole ainoa näköaloista pitävä lemmikki. Olemme aiemmin kertoneet Huckleberry-koirasta, joka sekin viihtyy kattojen päälle. Nala-koiran omistajat puolestaan kuulivat vasta poliisilta, että hauva oli karannut katolle.

Lue myös:

    Uusimmat