Mainos

Ohikulkijat hämmästelivät koiraa katolla – omistajat joutuivat selittelemään huolestuttavaa näkyä: "Tiedämme, että se on siellä"

Huckleberry-koiran omistajat haluavat kaikkien tietävän, että lemmikillä on kaikki hyvin.

Erään perheen piti kirjoittaa viesti naapureilleen ja ohikulkijoille selittääkseen, miksi heidän koiransa on katolla. Ilmeisesti Mark Twainin seikkailukirjan hahmolta, Huckleberry Finniltä, nimensä saanut lemmikki haluaa vain elää villisti – aivan kuten esikuvansa.

Vaikka näky saattaa ensi alkuun huolestuttaa, koiralla on todellisuudessa kaikki hyvin. Hauva viettää aikaa katolla omasta tahdostaan. Koska tämä ajatus ei välttämättä tule jokaisen ohikulkijan mieleen automaattisesti, ja koska omistajaperheen ovelle on ilmeisesti tullut huolestuneita koputtelijoita, kirjoitti Huckleberryn perhe viestin selittääkseen tilannetta.

"Älä huolestu! Huckleberry elää nimensä mukaisesti ja oppi hyppäämään katolle takapihalta. Emme koskaan jätä sitä takapihalle, jos kukaan ei ole kotona... Se ei hyppää pois, jos et houkuttele sitä ruoalla tai pallolla!

Arvostamme huolenpitoa, mutta ole kiltti, äläkä koputa ovellemme... me tiedämme, että se on siellä! Mutta ota ihmeessä kuvia siitä ja jaa ne maailmalle", perhe kirjoitti ulos jättämäänsä viestiin.

Paina nuolesta lukeaksesi nähdäksesi kuvan perheen kirjoittamasta viestistä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kattokoira onkin hämmästyttänyt ohikulkijoita, ja kuvat lemmikistä leviävät hashtagilla #hucktheroofdog.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Metro

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.