Näitä kuukautistuotteita ei olekaan suunnattu pelkästään naisille – tekstiä brittifirman uuden tuotesarjan pakkauksissa ylistetään somessa: "Jes!"

Onko sinulla runsaat kuukautiset? Nämä ongelmat tunnistat varmasti 1:19
Katso myös: Onko sinulla runsaat kuukautiset? Nämä videon asiat tunnistat taatusti.

Brittifirman uudet kuukautistuotteet on suunnattu naisten sijaan "henkilöille, joilla on kuukautiset".

Brittifirma Superdrug on lanseerannut kuukautistuotteita "henkilöille, joilla on kuukautiset". Luna-sarjan tuotepakkausten ketään syrjimätöntä tekstiä kiitellään sosiaalisessa mediassa, kertoo Yahoo.

Luna-pakkauksissa lukee: "Henkilöllä, jolla on kuukautiset, on keskimäärin 400 kuukautiset, ja hän käyttää noin 11 000 kuukautistuotetta elinikänään. Me kuitenkin ymmärrämme, etteivät kuukautiset ole ikinä keskimääräisiä, joten olemme luoneet Lunan, valikoiman kuukautistuotteita, jotka sopivat sinulle yksilönä."

Superdrugin edustaja kertoo, että yhtiö halusi Luna-sarjan olevan mahdollisimman syrjimätön. Tekstiä kirjoittaessa oltiin tietoisia siitä, että naisten lisäksi asiakkaiden joukossa voi olla henkilöitä, jotka saattavat olla korjaamassa sukupuoltaan tai kokevat itsensä muunsukupuolisiksi, mutta heillä saattaa silti olla kuukautiset.

Aihe on puhuttanut ennenkin. Viime vuonna kuukautissuojiin erikoistunut Always-yritys ilmoitti poistavansa naiseuteen liittyvät symbolit tuotteidensa pakkauksista.

Somessa ylistetään

Sosiaalisessa mediassa Superdrugin veto sai osakseen enimmäkseen ylistystä.

"Voi herttinen. Olen niin, niin vaikuttunut Superdrugista tänään: ei vain se, että sen oman brändin Luna-siteet ovat täysin kasvipohjaisia, mutta takana lukee, että 'henkilö, jolla on kuukautiset'. HENKILÖ. JES!"Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä..

"Tämä on mahtavaa! Hyvin tehty Superdrug. Olen ollut brändin tamponien fani jo 15 vuotta ja tämä saa minut vain rakastamaan sitä enemmän. Kuukautismestarit!"Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikki eivät kuitenkaan täysin hahmottaneet, mikä sai brändin tekemään muutoksen naisesta henkilöksi.

– Anteeksi, en tarkoita olla töykeä tai tietämätön, mutta mitä minä en ymmärrä? Miehillä ei yleensä ole kuukautisia, ihmetteli eräs Twitter-käyttäjä.

– Se, että sanoo, että vain naisilla on kuukautiset, pyyhkii pois kokemukset niiltä transmiehiltä, joilla edelleen on kuukautiset. Sanomalla "henkilöt, joilla on kuukautiset" Superdrug huomioi nämä transmiehet, kiteytti toinen käyttäjä selityksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Yahoo, Independent

Lue myös:

    Uusimmat