Mainos

Naisystävänsä murhasta tuomittu kannibaali suunnittelee häitä Ruotsissa – morsian on miehen entinen hoitaja

1:27

Ruotsissa suunnitellaan poikkeuksellisia häitä. Psykiatrisessa sairaalassa tuomiotaan istuva kannibaali on aikeissa mennä naimisiin. Kannibaalin uudesta rakkaudesta kertoi ruotsalaislehti Expressen.

Sulhanen on 38-vuotias Isakin Drabbad, joka tuomittiin vuonna 2010 entisen naisystävänsä murhasta psykiatriseen hoitoon Karsuddensin sairaalaan Katrineholmiin. Drabbad sahasi naisystävänsä pään irti ja söi osia tämän ruumiista.

Expressenin mukaan morsian on Karsuddensin sairaalan entinen hoitaja, joka työskenteli osastolla, jolla Drabbad istuu tuomiotaan.

Hääsuunnitelmien kivikkoinen tie

Kesällä Drabbad anoi lupaa mennä naimisiin uuden rakkautensa kanssa Katrineholmin kaupungintalolla. Tuolloin hallintotuomioistuimen päätöksessä todettiin, että vihkimisessä saa olla paikalla Drabbadin ja morsiamen lisäksi kaksi todistajaa, kertoo Expressen.

Hääsuunnitelmiin tuli kuitenkin mutkia matkaan, kun heinäkuussa vielä tuolloin sairaalassa työskennellyt hoitaja kutsuttiin tapaamiseen sairaalan johdon kanssa. Johto oli kiinnostunut hoitajan ja Drabbadin suhteesta. Expressenin mukaan hoitaja kertoi, että hänen suhteensa Drabbadiin on ammatillinen.

Vain muutama päivä kokouksen jälkeen hoitaja irtisanoutui. Irtisanoutumisen jälkeen hoitaja ja Drabbad ovat pitäneet yhteyttä puhelimitse. Expressen kertoo Drabbadin kutsuneen hoitajan myös vierailemaan luokseen sairaalaan.

Sairaalan johto piti uuden tapaamisen entisen hoitajan kanssa. Tuolloin hoitaja myönsi ystävyyden Drabbadin kanssa.

Aiemmin vankilaromanssi vampyyrinaiseen

Sittemmin Drabbadin vierailijoille on asetettu rajoituksia. Sairaalan johdon mukaan entinen hoitaja on turvallisuusriski. Expressen kertoo johdon olevan huolissaan muun muassa siitä, että nainen voisi avustaa Drabbadia pakenemaan sairaalasta, koska hän tuntee talon tavat.

Hoitaja valitti vierailurajoituksista. Valituksessa hoitaja kuvaa Drabbadia poikaystäväkseen. Valituksesta huolimatta vierailurajoitukset ovat kuitenkin pysyneet ennallaan. Lisäksi Drabbadilta on evätty oikeus matkata Katrineholmin kaupungintalolle vihkimistä varten.

Ennen suhdettaan hoitajan kanssa Drabbad tuli Ruotsissa tunnetuksi vankilaromanssistaan vampyyrinaiseksi kutsutun Michelle Gustafssonin kanssa. Myös Gustafsson istui sairaalassa henkirikoksen takia, sillä hän tappoi miehen veitsellä.

Gustafsson sai nimityksen vampyyrinainen sen jälkeen, kun hänestä löydettiin valokuvia, joissa hän poseerasi vampyyrin elkein huulet verisinä veitsen ja moottorisahan kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.