Naistenmiehenä tunnettu Jude Law vakuuttaa: Olen uskollinen sielu!

Jude Law ei tunnu pääsevän eroon uskottoman miehen maineestaan ja vakuuttaa olevansa lojaalia sorttia, eikä ymmärrä miksi häntä nimitetään naistenmieheksi.

Uutta Anna Karenina -elokuvaa tähdittävä Jude Law, 39, aloitti suhteen Sienna Millerin, 30, kanssa pian erottuaan vaimostaanSadie Frostista, 47. Parin kihlaus kuitenkin peruuntui, kun Law’n väitettiin pettäneen naista lastensa lastenhoitajan kanssa. Mies uskoo olevansa väärinymmärretty, eikä ymmärrä miksi hänet nähdään naistenmiehenä.

– Olen ollut sitoutunut pitkään parisuhteeseen suurimman osan elämästäni ja olen uskollinen sielu. Siksi termit, kuten "naistenmies" ja "seksisymboli" eivät todella päde minuun. Se vain osoittaa, etteivät ihmiset tunne minua yhtään, Law sanoo.

Law kuvailee olevansa sosiaalinen ihminen ystävällisellä asenteella.

– Olen ihminen, joka tykkää antaa. Olen hyvin sosiaalinen. Toisten kunnioittaminen on minulle hyvin tärkeää. Isäni sanoi minulle usein: "Tiedä, että ympärilläsi on ihmisiä, jotka ovat sinua parempia ja ihmisiä, jotka ovat sinua pahempia." Mielestäni sen säännön kanssa on hyvä elää, Law kertoo.

Law’lla on ex-vaimonsa Frostin kanssa lapset Rafferty, 16, Iris, 12 ja Rudy, 10, sekä kolmivuotias Sophia lyhyestä suhteesta Samantha Burken kanssa.

Jude Law’n ja Keira Knightleyn tähdittämä Anna Karenina saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 16. marraskuuta. Siinä miehen roolihahmo on Anna Kareninan aviomies, joka tulee vaimonsa pettämäksi. Law kertoo ottaneensa roolin välttääkseen samantyyppisten roolien ottamista – onhan Law nähty usein elokuvien häntäheikkinä.

– Otin roolin tarkoituksellisesti, olisihan naurettavaa näytellä nuorta rakastajaa 39-vuotiaana, Law heittää.Katso Anna Karenina -elokuvan traileri!


AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja