Sadie Frost: Jude Law särki sydämeni

Brittinäyttelijä Jude Law'n ex-vaimo Sadie Frost paljastaa tulevassa elämäkerrassaan avioeronsa taustat.

Muotisuunnittelija Sadie Frost julkaisee ensi kuussa Crazy Days -nimisen elämäkerran, jossa kertoo avoimesti myrskyisästä suhteestaan tunnettuun brittihurmuriin. Pariskunta tapasi, kun Frost oli 25-vuotias naimisissa oleva äiti, ja Law 19-vuotias nuorukainen.

— Tiesin, että jo ajattelemalla Judea vaarantaisin idyllisen kotielämäni ja turvallisimman suhteen, jossa olin ikinä ollut, Frost kertoo kirjassaan.

Frost hylkäsi miehensä

Frost ei kuitenkaan voinut vastustaa Juden vetovoimaa ja jätti muusikkomiehensä Gary Kempin. Sen jälkeen Law ja Frost etenivät suhteessaan nopeasti. Näyttelijänäkin tunnettu Frost paljastaa kärsineensä masennuksesta jo parin ensimmäisen yhteisen lapsen synnyttyä. Frostin itsetuhoisuus vaikutti osaltaan eroon johtaneisiin vaikeuksiin. Myös Law'n pitkät kuvausmatkat aiheuttivat ongelmia jo suhteen alkuajoista lähtien. Ero ei tullutkaan Frostille yllätyksenä.

— Tiesin, että se oli ohi, hänen tavastaan katsoa minua. Olin alipainoinen, masentunut ja peloissani. Kysyin, rakastiko hän minua, mutta hänen ei tarvinnut vastata… tiesin vastauksen, Frost kertoo kirjassaan.

Näyttelijä Sienna Milleriä nykyään deittaileva Law asteli Frostin kanssa alttarille vuonna 1997. Pari erosi vuonna 2003. Heillä on kolme yhteistä lasta.

MTV3/Helmi

Lähde: Mirror.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja