Naista luullaan noidaksi tämän ulkonäön vuoksi – teki maailmanennätyksen sormien ja varpaiden yhteismäärässä

Intialaisnainen on rikkonut ennätyksen varpaidensa ja sormiensa yhteismäärällä. Ennätysnaisena olossa on kuitenkin myös äärimmäisen karu puolensa, kertoo muun muassa Mirror-lehti.

Kumari Nayak saa osakseen pitkiä katseita ja kauhistelevia ilmeitä. Intiassa sijaitsevassa Odisha-osavaltiossa asustavat ihmiset välttelevät varttunutta naista tämän synnynnäisen vian vuoksi.

Taikauskoiset naapurit kutsuvat naista noidaksi, sillä pienessä Kadapadan kylässä monet ihmiset uskovat sokeasti eri uskomuksiin.

"Olen pakotettu pysymään sisätiloissa"

Syytä ei tarvitse kovin kauaa etsiä: 63-vuotiaalla Nayakilla on näet ennätykselliset 19 varvasta ja 12 sormea. Koska Nayak on elänyt koko elämänsä köyhyydessä, hänellä ei ole ollut varaa operoida synnynnäistä vikaa.

– Olen pakotettu pysymään sisätiloissa, sillä minua kohdellaan eri lailla, mikä ei ole naapureiltani mukava tapa käyttäytyä, Nayak sanoo suruissaan.

Nayakin ahdinko on kantautunut jopa Intian johdon korviin. Naisparalle onkin tarjottu apua muun muassa eläkkeen muodossa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Varpaat ja sormet tekevät intialaisnaisesta ennätysnaisen

Nayakin varpaiden ja sormien yhteismäärä, 31, on uusi maailmanennätys, joka tulee tulevaisuudessa löytymään myös Guinnessin ennätystenkirjan kansien välistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Aiemmin ennätystä piteli hallussaan 47-vuotias intialaismies, Devendra Suthar, jolla oli 14 varvasta ja 14 sormea. Daily Mailin mukaan hän ehti olla ennätysmies vuodesta 2014 lähtien.

Lähteet: Mirror, Daily Mail, SWNS

Lue myös:

    Uusimmat