Naiskuski ruttasi autonsa nähtyään hämähäkin – poliisi: ”Tiedämme, että se on toisille kuskeille helpompaa kuin toisille..."

0:39
Testaa, kärsitkö tryptofobiasta!

Kuski loukkasi jalkansa onnettomuudessa, joka sai alkunsa hämähäkistä.

Ilmeisen pahasta hämähäkkikammosta kärsi myös naiskuski, joka ruttasi autonsa viime viikolla nähtyään hämähäkin, kertoo New Yorkissa sijaitsevan Cairon kaupungin poliisi. Tapauksesta uutisoi muun muassa Buzzfeed.

Poliisin mukaan kuski "panikoi ja ajoi kolarin" ja sai törmäyksen vuoksi vamman jalkaansa.

– Tiedämme, että se on toisille kuskeille helpompaa kuin toisille, mutta olkaa kilttejä, yrittäkää opettaa uusille kuskeille ja itsellenne pelon voittaminen ja pysähtykää turvalliseen paikkaan, poliisi kirjoittaa Facebook-julkaisussaan ja muistuttaa, että henki voi riippua siitä.

Julkaisun yhteydessä poliisi jakoi kuvan ruttaantuneesta autosta.

"Pelko on todellinen"

Facebookin kommenttikentässä naiskuski sai kuitenkin osakseen sympatiaa.

 – Minä törmäsin jonkun perään, kun tajusin, että autossani oli mehiläinen! Toivoisin, että vitsailisin. Onneksi olin jo pysähtymässä, joten törmäsin hyvin hitaassa vauhdissa. En tiedä, mitä olisin tehnyt, jos se olisi ollut hämähäkki. Siinä olisi voinut käydä paljon, paljon pahemmin, totesi eräs nainen.

townofcairo

– Onneksi hän on kunnossa. Tuo olisin voinut olla minä. Minun on täytynyt pysäyttää sivuun yhtäkkiä ja suorittaa etsintä. Pelko on todellinen, kertoi toinen.

– Turvallisuuden vuoksi auto pitäisi luultavasti polttaa. Vain sen varmistamiseksi, että se todella on kuollut, ehdotti eräs.

– Olen tehnyt melkein saman asian. Onneksi pystyin ajamaan sivuun siellä, missä olin. Se oli puserollani, enkä ole koskaan repinyt puseroa yltäni nopeammin. Aviomieheni oli kanssani ja hän huusi "mitä teet?',  ja minä huusin hämähäkkiä. Joka tapauksessa, sitä tapahtuu, ja ennen kuin se tapahtuu sinulle, et voi sanoa, ettet tekisi niin. Toivon, että tuo nainen toipuu, symppasi yksi kommentoijista.

Moni kommentoijista huomautti myös, ettei todelliselle fobialle voi mitään, eikä sille saisi irvailla.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun kahdeksanjalkainen aiheuttaa onnettomuuden. Esimerkiksi vuonna 2016 naiskuski ajoi Toytota Camrynsa rajusti ojaan hämähäkin vuoksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Buzzfeed, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja