Mies yritti tappaa hämähäkkiä tulella – tuli käräyttäneeksi koko talon: "On olemassa paljon turvallisempia ja tehokkaampiakin tapoja"

Palomies ei kannusta ihmisiä käyttämään hämähäkin torjunnassa samaa konstia kuin tämä mies, jonka yritys päästä eroon kutsumattomasta vieraasta ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. 

Mies, joka käytti spraymaalia ja sytkäriä päästääkseen eroon pesutuvassa lymyilevästä hämähäkistä, aiheutti perheelleen noin 60 000 dollarin, eli noin 51 000 euron vahingot. Mies ja hänen äitinsä pääsivät ajoissa ulos palamaan syttyneestä talosta, eikä henkilövahinkoja onneksi päässyt syntymään. 

"On olemassa paljon turvallisempia ja tehokkaampiakin tapoja"

Seattlen palolaitos sai ilmoituksen palavasta vuokratalosta tiistai-iltana. Palolaitoksen tiedottajan Kyle Mooren mukaan syttynyt palo oli lähtöisin miehen spraymaalista ja sytkäristä rakentamasta kotitekoisesta polttimesta.

– En halua rohkaista ihmisiä kokeilemaan tätä, mutta näin hän teki. Hämähäkki yritti kiivetä seinälle, ja hän ruiskutti seinään ja sytytti näin ollen tulipalon, joka ulottui kattoon saakka, Moore kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies oli aluksi yrittänyt sammuttaa liekkejä itse vedellä, mutta liekit levisit nopeasti ja valtasivat koko talon. Keskiviikkona talosta oli jäljellä lähinnä enää vaneria. 

– On olemassa paljon turvallisempia ja tehokkaampiakin tapoja tappaa hämähäkki kuin käyttää tulta. Tulipalo ei ole ainoa tapa tappaa hämähäkki, Moore toteaa.

Vaikka Moore kritisoikin miehen käyttämää tapaa, hän uskoo vahvasti, että hämähäkki ei selvinnyt tapahtumasta elossa. Koko kylpyhuoneen seinä paloi nimittäin täysin.

Lähde: People

***

8:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja