Naiset kuvaavat 1001 paljasta takamusta – haluavat esitellä naiskauneutta kaikissa muodoissaan

Kuvausprojektin tavoitteena on jakaa naisten monimuotoista kauneutta.

Emilie Mercier ja Frédérique Marseille pitävät Instagram-tiliä, joka esittelee pelkkiä takapuolia. Kyseessä ei kuitenkaan ole treenaamiseen kannustava tai painoharjoittelun tuloksia ylistävä sivu.

Projektin nimi on  1001 Fesses, suomeksi siis 1001 takamusta, kertoo Health.com. Naisten tavoitteena on jakaa naisten monimuotoista kauneutta. Samalla olisi tarkoitus puuttua vihaan, jota moni nainen täysin turhaan tuntee takamustaan kohtaan.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Jos kuva eri näy, katso se täällä.

Mercier ja Marseille haluaisivat tulevaisuudessa julkaista kuvista kirjan. Naiset ovat joutuneet myös ongelmiin kuviensa takia, koska sosiaalisen median jätit Instagram ja Facebook käsittelevät takapuolikuvia aikuisviihteenä. Siksi peppusivuja on sensuroitu.

– On hyvin vaikeaa luoda nettiyhteisöä kehon, itsetunnon, naisten vapautumisen ja alastomuuden epäseksualisoinnin ympärille. Toivomme, ettei sivujamme suljeta samaan tapaan kuin kaksi vuotta sitten, naiset totesivat elokuussa 2017.

Lähde: Health.com, Instagram

***

4:44

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja