Naisen selfie-sessio lähti lapasesta: Kuva paljastaa, miksi tempauksesta rapsasti ikuinen porttikielto risteilijälle

Huimapäisistä selfie-kuvauksista kiertää verkossa useita varoittavia esimerkkejä, joissa äärimmäisyyksiin mennyt itsensä kuvaaminen on johtanut jopa kuolemaan.

Tästä huolimatta uusia esimerkkejä älyvapaista selfie-sessiosta pulpahtelee jatkuvasti julkisuuteen. 

CNN esittelee tällä viikolla Allure Of The Seas -risteilijällä sattunutta selfiekuvausta, joka johti naisen ikuiseen porttikieltoon laivalle. 

Risteilijä oli matkalla Haitiin, kun naismatkustaja päätti ikuistaa kasvonsa Karibian auringon alla. Liekö aurinko paistanut turhan himmeästi naisen hytin parvekkeelle, joten hän oli päättänyt kiivetä seisomaan kaiteen toiselle puolelle.

Ei tarvitse olla kovan luokan nipottaja ymmärtääkseen, että naisen tempaukseen sisältyi pienimuotoinen riski mereen putoamisesta.

Toinen matkustaja huomasi tilanteen ja nappasi puolestaan kuvan kaiteella tasapainoilleesta selfiekuningattaresta. Kanssamatkustaja pelkäsi, että nainen saattaisi jopa hypätä kaiteelta, joten hän hälytti paikalle laivan henkilökunnan.

Henkilökunta ei arvostanut naisen puuhia, joten hänet päätettiin poistaa laivasta Jamaikalla.

Risteilijän omistavan Royal Caribbeanin mukaan näin holtitonta ja vaarallista puuhailua ei sallita matkustajien oman turvallisuuden takia.

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06

Video: Katso video: Moni on kuollut ottaessaan selfietä

Nainen ja hänen seuralaisensa saivatkin palkinnoksi kuvasta elinikäisen porttikiellon risteilyille.

Lue myös:

    Uusimmat