Naisen rehellisestä Facebook-päivityksestä tuli hitti – on rohkeasti ylpeä omasta vartalostaan

Naisen bikinikuva leviää netissä, mutta ei ihan perinteisestä syystä.

Vuoden ensimmäisenä päivänä yhdysvaltalainen Molly Galbraith julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän esiintyy bikineissä rannalla. Valtavirrasta poiketen kuvassa ei hehkuteta onnistunutta muodonmuutosta tai pyykkilautavatsaa.

– Tämä on ensimmäinen vuosi niin pitkään aikaan kuin muistan, jolloin en ole tehnyt päätöstä muuttaa sitä, miltä vartaloni näyttää, Galbraith kirjoittaa päivityksessään.

Galbraith on naisten liikkumista edistävän Girls Gone Strong -yhtiön omistaja ja perustaja. Hän kertoo päivityksessään, että kuva esittää, miltä hänen vartalonsa näyttää aivan tavallisena tiistaina. Vartalo, joka rakastaa proteiinia, vihanneksia, juustoa ja jäätelöä.

Hänen vartaloaan on sanottu muun muassa liian isoksi, miehekkääksi ja heikoksi yhden viikon aikana. Mielipiteet ovat jakaantuneet ja vartaloa on arvosteltu sekä kritisoitu julkisesti.

Nainen kertoo, että hän on käyttänyt aivan liikaa aikaa ja energiaa toivoen, että näyttäisi erilaiselta. Nyt hän on ymmärtänyt, ettei ole merkitystä, mitä muut ihmiset hänen vartalostaan ajattelevat.

– Tänään tämä on vartalo, joka on rakastettu ja palvottu ainoan henkilön toimesta, jonka mielipiteellä on merkitystä – minun, hän toteaa.

Lähde: Good

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja