Mainos

Naisen nerokas vastaus ryppyvoidetta kaupitelleelle myyjälle: "Mikä minun ikäisissäni naisissa on vikana?"

Keski-ikäisen naisen suosioon noussut Facebook-postaus ottaa kantaa keinotekoisiin kauneusihanteisiin, joita kauneusteollisuus meille tyrkyttää. 

Kanadalaisen Annick Robinsonin lentokentällä kokema tilanne innoitti hänet pohtimaan julkisesti kauneusihanteita ja iän mukanaan tuomia paineita.

Kaikki alkoi siitä, kun kosmetiikkaliikkeen työntekijä kutsui lentokentällä olleen Robinsonin luokseen keskustelemaan hänen ikäisensä naisen ihon kunnosta. Epämiellyttävästä tilanteesta suivaantuneena nainen päätti julkaista myyjän kanssa käymänsä keskustelun Facebookissa.  

"Me kaikki vanhenemme, niin se elämä menee"

Myyjä oli halunnut keskustella ennen kaikkea naisen silmien ympärillä olevista rypyistä.

– Mikä minun silmissäni on vikana? Minulla on pieni vauva kotona enkä ole nukkunut kahteen vuoteen. Jos minulla on ryppyjä, olen kiitollinen niistä. Nauran myös paljon, enkä usko tarvitsevani voidetta, Robinson oli jatkanut keskustelua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tässä vaiheessa myyjä oli jo hieman hermostunut naisen jääräpäisyydestä. Hänen mukaansa 50-vuotiaana olisi jo liian myöhäistä tehdä rypyille mitään.

– Mikä minun ikäisissäni naisissa on vikana? Minä ja mieheni emme voi odottaa, että saamme vanheta yhdessä. Me kaikki vanhenemme, niin se elämä menee, Robinson oli kommentoinut.

Myyjä vilkuili hermostuneesti kaupassa olleita muita asiakkaita, jotka kuuntelivat heidän käymäänsä keskustelua. Viimeisenä tekonaan myyjä päätti tarjota naiselle kaikki kolme voidetta tarjoushintaan, joka oli hänen mukaansa halvempaa kuin botoxi.

– Näytän oman ikäiseltäni ja se on itse asiassa ihan ok, Robinson kommentoi ja poistui paikalta. 

Ei halua syyttää myyjä, vaan kauneusteollisuutta ylipäätään

Käymästään keskustelusta ärsyyntyneenä nainen päätti julkaista keskustelun Facebookissa. Julkaisu lähti leviämään nopeasti, ja ihmisten lukuisat kommentit ovat olleet ainoastaan positiivisia. Hänen mukaansa ihmisten kiinnostus hänen julkaisuaan kohtaan tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että naiset ovat kyllästyneet siihen itseinhoon, jota kauneusteollisuus meille tyrkyttää.

– Naisilla on taatusti tärkeämpääkin tekemistä kuin huolehtia rypyistään ja reisiensä koosta, Robinson kiteyttää. 

Hän muistuttaa, ettei halua julkaisullaan kritisoida myyjää henkilökohtaisesti, vaan ottaa kantaan ylipäätään kauneusteollisuuden aiheuttamiin ulkonäköpaineisiin.

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.